Monday, February 4, 2013

i'm back!~

assalamualikum..

rase lame sangat tak update.. lame sangat cuti.. hihi.. kalau da cuti tu memang tak duduk rumah la.. harihari jalanjalan keluar pagi balik malam.. hihi.. syok.. saje je nak belajar meletihkan diri.. biar penatpenat balik tidur nyenyaknyenyak.. ufairah pon da makin senang nak tidur.. tapi kene bagi ufairah main puaspuas penatpenat.. balik rumah bagi makan kenyangkenyang.. main sikitsikit.. susukan terus mimpi.. pagi tadi pon tak bangun mase hantar ke rumah BS.. saye hantar ufairah ke rumah BS naik motor tau.. imagine la ufairah boleh tidur je.. susah nak dapat harihari macam ni.. :)

lagi pon saye ke luar bagi penatpenat sebab nak biasekan diri.. sekarang ni dear husband dengan setting business.. lame da kot 'menyetingnye'.. tak jalan je lagi sebab banyak sangat halangan.. dear husband tak macam saye minat business.. tapi zaman sekarang penuh dengan cabaran ni kene la ade side income sikitsikitkan.. jadi dear husband pon mencube nasib la.. saye support dari belakang depan kiri kanan atas bawah jela.. inshaAllah saye tolong setakat yang mampu..

nanti bile da berjalan business ni mungkin la kami busy sikit.. jadi kene train diri sendiri untuk sentiase penat supaye dapat energy ditahap yang maximum untuk layan customer.. kene laju buat semue kerje.. kankan? mesti la kite nak servis kite tiptop.. jadi saye ajak dear husband busykan diri dulu.. belajar buat kerje dalam keadaan sedikit penat.. dengan kate lain nak kurangkan waktu melepak memalas.. hihi.. harap berjaye la semue yang dirancang.. inshaAllah.. kawankawan doakan keluarge kecil kami ye.. kalau lagi rajin doakan semue..


p/s: nanti saye update satusatu aktiviti kami ye.. inshaAllah..

8 comments:

Pen Biru said...

semoga kebahgiaan jd milik awk skeluarga..amin..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

Insyaallah, bila ada usaha mesti ada hasil nya

azieazah said...

Bla keluarga semakin berkembang, kena la ada income lebih dari setahun ke setahun...

izan mama mia said...

singgah pg isnin kat cni

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mcm mana la gaya ufairah tido naik motor nak kerumah BS tu yer heehhee

Fifi Nadhrah said...

tq PB doakan kami..

huh.. harap macam tu la yana..

tu la kak azie.. memang nak kene cari duit lebih..

tq mama mia..

hihi.. ufairah duduk tengah sambil kepale sandar kat bahu ibu.. :)

ros_reeza said...

moga berjaya ye untuk bissness yg bakal dijalankan tu :)

izzah said...

patut ama xnmpak...moga bisness berjln dgn baik....sy doakan dari jauh....nk try jgk bisness tp xde kekuatan lg nk buat...hehe...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...