Tuesday, February 12, 2013

orang lain cuti.. saye kerje..

assalamualaikum..

bersiaran dari office hari ni.. cool kan.. orang lain bercuti.. cha ya nun alif beraye.. saye? ber jugak.. tapi bekerja.. hahaha.. amekkawww.. ai kerje on chinese new year you!~ rajinkan..hihi.. terpakse kot sebab banyak kerje.. wei.. overtime pon boleh update blog ke? bukan sengaje.. tapi terpakse.. saye tengah tunggu sistem saye open table.. ambil mase jugak.. paling lame satu jam.. dari duduk termenung buat bende takde faedah.. baik update blog.. lagi pon saye tengah pumping ni.. :) hihi.. pump dari cubicle.. pakai pulak.... hihi.. malu la nak cerite.. nanti ye..

kerje banyak sekarang ni.. esok dateline.. nak taknak kene jugak datang office.. ufairah saye tinggal dekat pengasuh.. dear husband pon ade dekat office die sebab ade kerje jugak.. sedih nak tinggal ufairah.. patutnye kami cutikan hari ni.. tetambah esok dear husband akan ke terengganu due hari.. selalu pergi pagi balik petang.. tapi esok kerje banyak sikit jadi kene bermalam.. saye nak ikut tak boleh banyak kerje..

kesian ufairah.. ibu abah kononkonon sibukkan.. asyik kene tinggal.. rasenye nak kene upah awek ni.. nanti nak kene bawak g play ground la.. mandi kolam ke.. kene reward la kan.. atleast ufairah tak rase tersisihkan.. even ufairah kecil lagi.. tak tau apeape tapi ufairah ade perasaan.. saye nak ufairah tau.. yang saye dan dear husband sangat sayang dan sangat menghargai amanah Allah ni..

No comments:

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...