Tuesday, February 26, 2013

tertinggal la pulak..

assalamualaikum..

hari ni kalau korang perasan saye update blog lambat.. entry pertame tu auto publish sebenarnye.. hihi.. sebabnye saye tengah sibuk.. dalam tengah sibuk ni boleh pulak.. mase nak on kan pump tengok bateri berkelipkelip.. maknenye da nak habis la tu.. charger pulak tak bawak..

lepas pump sesi pagi terpakse la balik ambil charger.. kerje tengah banyak.. datang pulak dugaan begini.. kesiankan? hihi.. tak malu mintak orang kesiankan.. tapi dengan sibuknye.. berulang alik balik rumah jadi penat.. mengantuk sangat.. sampai je office.. rehat kejap.. saye tidur dalam 10minit.. takpe kot dari tersengguksengguk buat kerje..

lepas ambil mood semue.. baru la berBW bagai.. kalau hari biase awal pagi da menjengah blog orang.. hihi.. sekarang ni tengah menaip entry hujan lebat kat luar.. kerje banyak lagi.. blog nak update.. mengantuk pon ye jugak.. teruk tak? tapi takpe.. siap type entry ni.. fifi buat auto publish.. untuk malam nanti.. fifi nak sambung buat kerje.. esok pon mungkin sibuk.. dan seperti biase.. punch kad balik mesti lewat.. sekali due je pernah punch ngam pukul 5petang untuk balik rumah.. boleh la buat lebih sikit kerje..

lepas ni kene jagejage.. garegare mengecas bateri freestyle terlepas satu session mengepam.. noon tadi.. sekarang ni tengah pump untuk sesi ketige hari lain.. hari ni sesi kedue.. susu da la drop.. boleh pulak mainmain pumpkan.. lepas ni nak kene rajin power pumping dan kene konsisten.. kalau tak.. takde la bekalan untuk anak susuan..

6 comments:

D Yatie said...

Alhamdulillah masih diberi peluang untuk menyusukan anak. Tahniah Fifi. Arissa berhenti terus masa dia 9 bukan. Setelah 3 bulan dapat rasa cuma hujung minggu.

Elya Roza said...

salam perkenalan sis..
enjoyed reading ur post:)

SweetLikeWhat said...

seronok kan masih boleh bf baby..tapi hannah sekarang kurang minum susu yang anis dah pum..die suke direct jer..huuhu..

ros_reeza said...

bagus ye BF :) teruskan ye kak..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah fifi...teruskan bf tau

zarena heeney said...

cha yok cha yok fifi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...