Wednesday, February 13, 2013

sorry ufairah..

assalamualaikum..

13 februari 2013.. 7.00PM.. saye masih di office sementare husband outstation di terengganu.. waallaaa.. macam takde anak.. duedue sibuk.. anak terbiar.. selamat ade atuk dan opah.. TQ ummi dan abah.. 

'maafkan ibu sayang.. ibu tak bermaksud.. ibu sangat sibuk.. sebelum balik ibu pump susu untuk kamu sambil buat kerje.. ibu da nak stop pump ni.. nak kemaskemas dan balik jumpe kamu'

sebenarnye entry hari ni semuenye auto publish kecuali entry ulang tahun pernikahan dan entry ni.. sekian..

notakukukaki--> entry pendek alaala status facebook.. kepale da tingtong!~

3 comments:

SweetLikeWhat said...

takpe ufairah pasti faham ibu..

izzah said...

Ufairah makin besar n makin paham nnti...:-)

ros_reeza said...

takpe kak.. Ufairah mesti faham nanti.. mak ayah perlu kerja, cari rezeki.. ecewahh... hihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...