Thursday, January 31, 2013

berat ke tak?

assalamualaikum..

bukan tanye saye berat ke tak.. kalau tanye saye confirm semue orang ate berat.. hahaha.. saye nak tanye blog ni.. berat ke tak.. loading die ok ke lambat sangat? sebenarnye saye ade check berat blog.. 



tgk kawankawan semue 0.00.. saye 0.01.. rase macam berat pulak blog ni.. korang bukak blog saye cemane?

nak check? try klik sini..

7 comments:

ros_reeza said...

eh, ok je.. tak berat tau.. senang je..

yeke, tuan blog ni berat?.. hihihi

izan mama mia said...

tak berapa nak berat sangat..ok jer

izan mama mia said...

singgah hr sabtu pulak

Angah said...

hye ...saya singgah ni,dah try,..sama jugak 0.01 ...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ok jer msk sini

Fifi Nadhrah said...

tq all..

SiGadis Yuyu said...

so far blog nurul ok lg..alhamdulillah..thanx komen psl kalkulator kawin tu..nurul dah follow blog awak..meh la follow blog nurul plak..hehe..missnurulrahimah.blogspot.com

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...