Monday, February 25, 2013

dulu dan sekarang..

assalamualaikum..

tengah hari tadi sebelum tunggu lunch hour saye ketawe sorangsorang.. rase nak menangis pon ade.. sebab tak sangke kami da sampai tahap macam ni.. kami tu siape? saye dan dear husband la.. hihi.. nak tau ape saye buat? saye bace email duludulu punye duludulu.. tahun 2009.. 3 march 2009..

tahun tu la tahun perkenalan kami.. :) alhamdulillah.. tak sabar tunggu 3 march 2013.. genap 4 tahun kami kenal.. kawen da 3 tahun lebih.. hahaha.. kekdahnye bercinte lepas kahwin.. mase tarikh 3 march 2009 kami kawan kot email.. kenal ikut forum cari sebelum tu.. mule saling mengenali kot email.. secare personal la kan.. 3 march 2009.. takde chattingchatting.. tak pernah kami chat kot mirc ke ape..

bace emailemail dulu.. memang kelakar.. nampak macam duedue nak cover malu.. yela.. baru nak mule berkawan.. no fon pon takde lagi.. hihi.. tapi tak sangke percintaan internet kami berjaye.. bukti? ufairah.. hahaha.. alhamdulillah.. perancangan Allah kan.. bagi saye cukup indah.. saye bahagie.. terime kasih abang!~

nanti la.. kalau rajin 3 march 2013 saye nak tepek gambar email kami.. hahaha.. lawaklawak.. boleh buat kenangan kot..

notakepale           > saye tak pernah jemu bace entry awal perkenalan kami.. rase macam bertambah sayang..  hahahaha.. sile muntah sekarang.. pengakuan ikhlas..

7 comments:

SweetLikeWhat said...

Seronok bile kenang balik kenangan yang indah dulu kan..rase sayang bertambah 10 kali ganda..hihi

dalila said...

hahaha..so suwittt..
weh..ape yg ko nk citer kt aku??
cite la cpt..cite la cpt..
dah BERJAYA ke?kikiki

Ina Haireina said...

sape kate citer internet tak leh bahagia.. an an an..

psstt.. kami pun cinte internet jugak.. hehehhee..

D Yatie said...

Hihihi. Saya juga asal nya dari internet. Muahaha. Tak sangka jugak sampai dh setahun Arissa tu... Ngee...

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin ngan husband pon kenal dr internet
dulu xde FB
kenal dr tagged
hahahahaha
mule2 jual mahal
skrg dah dpt zara
hihihi

ros_reeza said...

so sweet. bercinta lepas nikah :)
k, tak sabar nak tunggu 3 march tu.. nak baca email tu.. hihih

Fifi Nadhrah said...

ramai rupenye percintaan internet ni.. hihi.. tak kesah la cemane kite kenal.. asal kite bahagie kan.. :)

tq all..

dalila.. nanti la.. kene free2 kot..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...