Friday, February 15, 2013

tenang.. lega..

assalamualaikum..

hari ni saye nak cerite tentang saye.. hihi.. kalau cerite tentang saye memang pendek jela entrynye.. takkan nak cerite tentang ufairah je kan.. nanti bosan pulak orang bace.. nanti takut pulak orang kate.. asyik hal anak je.. kekadang ibu pon nak enter frame.. takkan anak je kan.. name pon blog keluarge kecil.. bukan blog ufairah.. hahaha.. ape la yang saye merepek pepagi ni.. agaknye excited sangat kot.. da hilang beban, keserabutan kat minda ni.. 

sebenarnye kesibukan yang saye alami kebelakangan ni da berakhir.. alhamdulillah.. hari ni boleh lepaklepak sambil pump susu.. hihi.. ingat office ni kau yang punye ke? hari ni kerje saye cume kemas tempat sendiri kot.. kan nak 5S.. jadi boleh la lapangkan minda sekejap.. alaala refresh la.. tapi tak jugak sebab banyak to do list yang menanti.. manemane urusan kaunter saye akan pergi sebelum rehat ni.. harap boleh settle semue yang tertunggak..

memang terbukti saye penat.. semalam saye tertidur lepas sembahyang maghrib sampai pagi.. pakai baju kerje tau.. memang jenis mandi malam.. sebelum tidur.. hahaha.. DH kejut tanye 'makanan anak cemane.. da masak..' saye cume jawab.. 'sempat pagi esok..' bangun pagi saye bising sebab DH tak kejut saye.. rupenye dialog kat atas tu terjadi dalam keadaan saye tak sedar.. selamat esok cuti.. boleh sambung rest..

sebab takde story pasal ufairah.. saye letak la gambar doktor kecil saye ni..

8 comments:

SweetLikeWhat said...

Sian ibu letih..ufairah tlg ibu ye.. :)

izzah said...

Berjln ni mmg penat kan...penat tp best...hehe..sy pn sama...kalau nk berjln sakan,smpai umah mmg xsedar pape dh...sian kt anak...padahal dlm keta jd penumpang je..kuikui..

zarena heeney said...

betul tu klu badan kita penat sgt mmg akan tidor tak ingat dunia..bebanan kerja seorang ibukan mcm2 nak kena settlekan

Ibu Lala said...

Jangan amalkan mandi malam selalu. Tak elok..

izan mama mia said...

mandi malam...saya dh tak boleh ubah tabiat tu...

izzah said...

Fifi...tgk dlm msj fb yek...sy nk tlg add kn xleh sbb lum friend dgn fifi...try request yek..sy dh bg link kt msj fb fifi:-)

Ina Haireina said...

cantik spek doktor.. hehee..

ros_reeza said...

alahai kesiannya letih ye.. lama tu tidur.. kadang kadang Ros pernah juga .. hihihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...