Tuesday, February 19, 2013

da cukup sehari satu..

assalamualaikum..

berpulashempas.. berlumustungkus.. akhirnye saye berjaye mencapai target untuk update satu hari satu entry.. even tak berjaye update harihari tapi saye berjaye menyamakan jumlah hari dan jumlah post setakat 19 februari 2013.. dari satujanuari2013 sampai sembilanbelasjanuari2013 lima puluh hari kan? jadi entry ni entry ke 51.. berhasil jugal useha saye..

korang da cayekan bile tengok gambar kat atas tu kan.. ni as at hari ni je.. akan datang taktau la.. moge saye makin beersemangat untuk mencoretkan sebanyak mungkin kisah keluarga kecil kami buat tatapan di masa akan datang.. amin.. 

10 comments:

fieda said...

ok la tu sehari satu entry pun dh memadai...asalkan blog ni sentiasa segar...

salam kenal dari kak fieda...kak fieda masukkan link blog fifi dalm bloglist..pasni boleh terjah lagi ke sini...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

sehari sekali pun ok, kalau rajin, buat posdated entry. publish esok nya.. :)

SweetLikeWhat said...

tahniah tercapai target..hihi

Ina Haireina said...

wah.. tahniah2.. hehehhe..

Fifi Nadhrah said...

terime kasih semue~

izan mama mia said...

mg makin bersemangat menaip entry

D Yatie said...

kita hari tu plan nak macam tu jugak tapi tak berjaya. isk. isk. isk.

Fifi Nadhrah said...

harap2 macam tu la mama mia..

saye ni pon baru februari.. belum jun lagi..

izzah said...

tahniah fifi...sy pun ada azam gitu jgk tapi selalunya jap je sbb mmg xpernah tercapai...hehe...bz n membzkn diri...

ros_reeza said...

bagus..bagus,. semangat kak Fifi.. hihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...