Wednesday, February 13, 2013

WW #14

assalamualaikum..

seperti yang dijanjikan di entry lepas.. gambar di rumah makpak saudara.. kebetulan mase kami sampai derang takde.. melepak kat depan dulu la..

memang trademark rambut macam tu ye.. gambar atas tu kat pangkin depan rumah makpak saudare.. gambar bawah kanan.. muke abah da penat layan awek tu.. hahaha.. 

awek manfaatkan mase tengok upin ipin.. gambar tengah tu pemandangan depan rumah makpak saudare.. bukan gambar rumah singgah abah..




4 comments:

SweetLikeWhat said...

hannah tak pandai lagi upin ipin..masih dengan dunia twinkle2 little star..haha

SumeSakan said...

Wah sama ngan sara dari bleh mniarap sangat minat upin ipin..

Fifi Nadhrah said...

SLW: macam ufairah jugak.. lebih tertarik dengan twinkle2 die.. tapi upin ipinkan lame.. tu yg bukak yg lame.. takut ufairah bosan..

SS: tau xpe.. tapi ufairah cepat bosan..

ros_reeza said...

upin ipin ni, bukan budak je layan.. mak budak pun layan jugak.. hohoho

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...