Monday, February 18, 2013

appreciated..

assalamualaikum..

saye rase sangat terharu bile dapat comment macam ni.. 

'tq dear for your nice view..sgt membantu..saya pn tgh cari SSC gak ni..b4 ni da ada wrap...tp tak praktikal nk wrap dlm rmh..eheh..tgh..kalau pakai boba ssc ni sambil back carry dlm rmh selesa tak?'

specialkan sampai saye buat entry.. hihi.. bukan ape.. saye rase seronok sebab dapat bantu orang.. tak sangke entry saye yang ni sangat membantu orang lain.. padahal tulis sajesaje je.. kembang sekejap ibu ufairah ni.. bukan ape.. kalau boleh saye nak ajak semue org berbabywearing.. sebab bile orang tu feel.. anak pulak feel safe.. memang heaven.. entry tu ade kat sini.. mane tak sangat membantu.. saye membebel punye la panjang.. ade jugak yang nak bace.. alhamdulillah..

6 comments:

SweetLikeWhat said...

seronok kan bile ape yang kite kongsi tu berguna pada orang lain :)

Fifi Nadhrah said...

seronok sangat2..

ros_reeza said...

betul. kalau entry kita dapat membantu org, memang rasa seronok kan. bagus kak. Ros suka entry yang berilmu dan simple :-)

ros_reeza said...

betul. kalau entry kita dapat membantu org, memang rasa seronok kan. bagus kak. Ros suka entry yang berilmu dan simple :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

mmg rasa seronok kalau dpt bantu org kan

Fifi Nadhrah said...

yela.. kite berblog ni pon untuk perkongsiankan ros..

haah ibu Qalief.. rase best je..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...