Monday, February 18, 2013

give up!~

assalamualaikum..

setelah puas berusehe.. mengorek menekan segale bende yang boleh ditekan di dalam website nuffnang,, saye give up.. hahaha.. tak reti deh.. dulu ade banyak button..sekarang button sikit sangat.. tapikan.. saye berjaye buat iklan nuffnang tu lebih besar.. hahaha.. tak caye tengok ni..


ade pulak alaala poll.. ntah la.. da lame kot tak bukak nuffnang.. tetibe di monday blue ni nak letak iklan.. da takde keje sangatkan.. saye nak letak kat atas alaala header tu tak lepas.. puas tepek kod.. biar la.. nanti bile rajin saye belajar lagi cara nak letak iklan nuffnang dekat blog.. kan.. bile tu taktau.. 

notakukukaki--> nuffnang punye pasal.. cerite tentang keluarge kecil da takde.. takpe.. entry lepas ni mesti saye cerite tentang kami.. mungkin tentang holiday.. :)

4 comments:

ros_reeza said...

ooo dah letak nuff ek.. yang poll tu Ros tak letak lagi kat blog... ok, nanti letak kat atas pula. memang banyak tutorial macam mana nak letak iklan tu :-)

ros_reeza said...

ooo dah letak nuff ek.. yang poll tu Ros tak letak lagi kat blog... ok, nanti letak kat atas pula. memang banyak tutorial macam mana nak letak iklan tu :-)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

banyak tuto nuff ni...cari jer hihihi

Ija said...

saya baru buat iklan nuffnag ari nie..pas 2 baru follow awk..hehee..
manyak pening sama itu nuffnag..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...