Monday, February 4, 2013

posto dari midland!~

assalamualaikum..

dari hari rabu lepas saye off ke melake sampai sabtu.. sampai je rumah tengok atas meje ade parcel.. memang best sangatsangat.. tak sangke kot.. alhamdulillah.. sebenarnye saye tunggu lagi satu barang dari GDEX.. GDEX siap call lagi tanye direction rumah.. tapi parcel lain yang sampai.. GDEX kajang tak best kot.. tak friendly langsung.. tak cari pon rumah saye.. suruh saye g collect ade la.. hampehkan? bayar mahalmahal tapi malas nak hantar.. geram kot..

sayekan tinggal dengan parents saye.. jadi ade la orang tolong collect parcel tu bile postmen sampai.. tengok alamat dari midland.. saye da agak da barangnye.. saye suke sangat rase nak lompatlompat sampai ke bumbung.. hahaha.. excited terlebih kot.. parcel yang memberi kesan yang sangat mendalam dalam diri ni sebab ni first time saye dapat hadiah dari blogger.. kesian tak? kesiankan.. tapi rase macam dihargai gitu.. hihi.. rase macam saye wujud dalam dunie blogger.. parcel tu dari MAI KORNER .. saye suke sangat even parcel tu barang ufairah..



yeahh.. puzzle saye ufairah da sampai.. thanks kak huda.. hadiah dari jauh.. yang paling tak tahan.. ade suprise.. card dari kak huda.. inshaAllah.. harihari saye akan melawat akak dan cik aiyu di maikorner.. syok kot bace blog akak.. memang antare blog terawal yang saye akan bukak harihari.. rasenye blog pertame kot.. tak percaye? tengok homepage saye.

bukti tak tahan kan? hihi.. tapi memang saye super duper excited.. terime kasih sangatsangat untuk kak huda dan cik aiyu.. rase macamn ak post something untuk diorang.. maggi boleh tak? hahaha.. saye takde idea lagi nak pos ape untuk diorang sebagai tande terime kasih jugak.. tolong cadangkan untuk saye boleh?

6 comments:

ros_reeza said...

memang best klau dpt something dari rakan blogger. terasa dihargai.. cewahh... hihihi

azieazah said...

Kalu nak beri cenderahati sebagai balasan, cuba kirim tudung terkini atau buku yang best best sebagai balasan.

izan mama mia said...

tahniah..mmg best dapat hadiah.. :D

izzah said...

wah...tahniah dapat hadiah...mesti best kn....berblogging ni seronok....leh hilang tension...hehe...

Madam Sooyaree said...

Auww... ada special entry, makasih dear! Kita lupa nak cabut price tag rasanya kan, dah balut baru teringat, hahahaha...

Fifi Nadhrah said...

tu la ros.. seronok.. tak sabar tunggu barang tu sampai..

kak azie.. betul jugak tu.. nanti nak kene cari la..

tq mama mia..

tau xpe sis izzah.. kekadang tgh stress boleh release..

hihi.. hadiah tu lagi bermakne buat kami.. memang pon.. tapi saye tak kesah.. mahal jugak tu.. bukan RM kot..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...