Friday, February 8, 2013

so sorry..

assalamualaikum..

saye sangat sibuk semalam.. hari ni jugak.. fifi ni memang.. tak habishabis dengan sibuk.. saye tak sempat langsung BW.. kalau BW pon pepagi dalam 5 6 blog ke tak ha? da lupe pulak.. nampak sangat stress buat kerje kat ofis ni.. hari ni saye bakal sibuk jugak sebab saye half day.. jadi kene berlumus tungkus siapkan semue kerje.. sorry sangat tak dapat BW tapi saye janji.. siap kerje saye BW ke rumah korang.. sekarang ni kan banyak cuti.. jadi mase di office terhad.. tp dateline tak drag pon.. tu yang da macam ape da buat kerje..

semalam saye stay back sampai pukul 7petang.. ufairah pon opah die yang ambil.. hari ni saye half day sebab nak follow husband ke PD untuk meeting dan terus balik ke kampung melake.. esok dan luse ade kenduri.. ade 3 kenduri kahwin di melake.. petang ahad tu pulak ade kenduri akikah anak adik di sane.. memang busy lagi minggu ni.. tak sabarkan nak cuti panjang.. saye nak sambung buat kerje..


p/s--> petue batuk tu kan.. jangan letak banyak sangat bawang putih tu.. sebab bawang putih tu panas.. takut kulit anak yang lembut lagi mulus tu melecur pulak.. letak setengah ulas ke.. tak pon selang sehari letak..

tutu skirt by ibu ufairah.. :)

4 comments:

SweetLikeWhat said...

comel sesangat gaun ufairah tuh..
kite cuti hari ni :)

LYAfrina said...

comelnyer tutu skirt dia...

xpe bw tu bila ada masa.. lya pon g2.. time2 ct bru smpt nk bw

azieazah said...

Selamat bercuti sakan...!

SumeSakan said...

Amboi comeynya skirt....samelah dear wlupn tgh berpantangpn sibuk gak...bw bila bbetul free je..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...