Wednesday, February 6, 2013

wordless wednesday #14

assalamualaikum..

mase nak update blog terfikirfikir nak tulis tentang ape.. nak ingatkan aktiviti dan ape yang berlaku saye pon bukak la folder gambargambar kami.. mase nak bukak folder tu teringat.. ekh.. wordless wednesday la.. selamat.. hihi..



gambar bertarikh 14 Januari 2013 @ empress hotel sepang

p/s--> mungkin ade entry tak wordless hari ni.. petang atau malam.. tapi taknak janji..

6 comments:

SweetLikeWhat said...

pandai dah turun katil ye..

Abil Fikri Ahmad said...

Pandai sungguh cari tempat yg sesuai untuk turun..Hebat!

azieazah said...

Cerdiknya Ufairah... Bahaya ni tak boleh biar dia sensorang.

SumeSakan said...

Amboi nak trun katilpn berstyle lah...

ros_reeza said...

seronoknya dia main atas katil tu ye.. hihi

Fifi Nadhrah said...

SLW: tau takpe.. pandai cari port pulak tu..

AA: takut jatuh la tu.. :)

kak azie: tau takpe.. tapi kalau kat rmah.. ufairah akan bangun duduk tepi katil sambil jerit2 macam panggil kite..

SS:tau xpe.. gaye tu penting..

RR: kalau die da seronok.. macam tu la jadinye..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...