Friday, February 22, 2013

ekh.. da ade la..

assalamualaikum..


da ade la iklan nuffnang saye.. nampak tak kat atas tu? warne oren.. cute!~ berjaye saye menggodek sane sini.. hahaha.. nak letak jugak.. padahal tak pernah earn apeape pon.. cash out ape ntah lagi.. saje sukesuke je.. nanti nak try letak kat tengahtengah pulak.. nampak cerie sikit ade bende gerakgerak kat blog.. 

notakakitangan     >ade pesta dekat putrajaya ni.. kalau sempat lunch nanti saye pergi dan review!~

6 comments:

dela said...

ok la tu... lama2 jadi bukit
:)

http://ceriteradalila.blogspot.com/2012/01/jom-buat-duit-dengan-churp-churp.html

ros_reeza said...

ok la, dah buh iklan kan..
pesta apa tu kak ?

azieazah said...

Kak Azie cuma tahu letak kat ending setiap entri. Kat tempat lain, tak reti nak setting.

ros_reeza said...

jemput baca ni ye kak Fifi
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/02/gegirl-keliru-gegirl-keliru.html

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

nanti lama2 banyak la earning tu

Fifi Nadhrah said...

tq kak wanie.. doakn sy..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...