Thursday, February 21, 2013

posing tepi pantai..

assalamualaikum..

cerite tentang worsless wednesday #15.. ni kisah kami ke melake.. ade di sini sini dan sini.. selepas check out saye ajak DH ke pantai.. saje nak ambil gambar ufairah dengan cermin mate bingkai bulat tu.. hahaha.. saye beli set mainan doktordoktor tu.. sebab saye beli adelah untuk ufairah bergaye.. 

malangnye awek tu takde mood.. nak kate mood lari ke laut da memang depan lautkan.. ufairah tak berape sihat sebanarnye.. dengan ufairah panjatpanjat terantuk sampai luke bibir dalam.. memang bertambah bad mood la.. saye mase tengok darah dalam mulut banyak sangat saye panik terus past ufairah ke DH.. paling saye risau gigi ufairah patah.. selamat ade lagi gigi comel ufairah.. aset tu..

selalu tengok laut excited.. mase tu muran je.. macam layan perasaan.. lepas tarik perhatian ufairah separuh mati.. baru la awek tu nak tersenyum.. da posing dekat setengah jam kami gerak ke coconut shake original klebang.. masuk kerete ufairah terlentok terus tertidur.. patut la awek tu takde mood.. settle semue balik rumah rest puaspuas bagi ufairah recharge..

ibuyang semakin berkembang pon nak enterframe!~



5 comments:

Ibu Amirul said...

ala masam nya muka dia

Mrs Velentine said...

wah mmg happy family

SweetLikeWhat said...

comel kamoo bertiga ;)

dalila said...

wahh..hebat kwnku..dh hari2 update..syabas! caiyokk..caiyokkk...

Fifi Nadhrah said...

awek takde mood ibu amirul..

MV: happy.. alhamdulillah..

SLW: tq2..

hahaha.. kalau rajen weh..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...