Monday, February 25, 2013

ekspo buku islam 6 putrajaya..

assalamualaikum..

baru sempat nak review kot.. hahaha.. mesti ramai da pergi kan? tapi rasenye tak kot sebab hari ni baru gaji.. kankan.. kat putrajaya ni ade ekspo buku islam 6.. saye da pergi jumaat lepas tapi hari ni saye baru nak review.. tak sempat kot jumaat tu sebab masuk office pon dekat pukul 4 petang.. terus buat kerje sikitsikit.. pump susu.. balik.. terus tak sempat nak mengupdate..

pesta buku ni ok la.. best la bagi saye.. tapi kepade yang minat bukubuku islam je kot.. kat sini memang penuh dengan bukubuku islam je.. booth pertame yang saye cari PTS.. hihi.. memang minat penulis Abdul Latip Talib.. tapi sayang buku tulisan Abdul Latip Talib semue kami da ade.. kalau takde pon yang kecikkecik.. yang kompilasi semue kami da rembat!~

karnival ni dekat dewan cempaka sari, kompleks perbadanan putrajaya, persint 3.. mule jumaat lepas sampai ahad ni.. ( 22 februari 2013 - 3 mac 2013) seminggu lebih.. jadi boleh la pergi enjoy tengok bukubuku yang best kat sane!~ dari pukul 9 pagi sampai 8 malam.. weekend tutup lewat sikit kot.. sekian laporan dari saye..

poster ekspo buku islam ni!~


6 comments:

dalila said...

awal update belog..heee

Fifi Nadhrah said...

aku call ko engage.. kan ade bende aku nak story..

SweetLikeWhat said...

bestnye ade karnival buku..anis ni gile buku sket..haha..
tapi anis di perak..tak dpt pergi..uhhu

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ala jauh nak pergi hehehe

Fifi Nadhrah said...

anis.. same dengan fifi.. gile buku.. ni nak g BBW lagi ni.. memang habis ratus2 la bulan ni.. harap sempat sampai sebelum gaji..

ala kak waniey.. dtg la sini.. boleh fifi jumpe qalieff..

ros_reeza said...

jauhlah.. hihi..alsan je tu.. klau kat jb pun belum tentu Ros pergi..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...