Tuesday, February 19, 2013

pilih yang mane satu..

assalamualaikum..

pilih la mane satu yang berkenan di hati.. buat minum petang pon sedap sambil minum teh o atau kopi o.. semue gambar saye ambil dari google lepas tu gabungkan.. kalau saye boleh pilih.. rase nak pilih semue je.. sebab kadangkadang terase nak makan kuih manis.. kekadang rase taknak makan manis.. sedapnye kuih..

12 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nak semua boleh? :)

Fifi Nadhrah said...

blh2.. ambil la.. sejenis 2 ketul pon boleh..

Ina Haireina said...

fifi.. nak semua.. daku ni xleh nak nengok makanan gamaknye.. mahu saje.. hehehe..

D Yatie said...

Wow! Terliur. Nasib baik x mengidam. Kalau tak tuan blog yang salah kalau anak yang dikandung berliur. Hahaha. Popia itu nampak sangat yummy!

izan mama mia said...

sedapnya pulut panggang lama tak makan

mama ila said...

kalau lam gambar2 nie..ila suka pulut panggang ngan kuih yg warna hijau putih..hehehe..xtahu nama apa

SweetLikeWhat said...

nak popia tu..dapnyeeee

izzah said...

tak nk pilih leh tak?nak semua...hehe..tamaknya la daku..=P

Mrs Velentine said...

saya suka semua

fieda said...

semua sedap...nak semuaaaaaaaaaa...

ros_reeza said...

Ros nak popia sambal tu.. pastu nak jugak kiuh seri muka, kiuh lapis.. hihi.. sedappp...

SumeSakan said...

Amboii sdapnya..baru lepas pantangbsehari neh..apa bleh mkn ye...klu bleh sume nak...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...