Wednesday, March 20, 2013

wordless wednesday #21

assalamualaikum..

alhamdulillah hari ni hari sedikit katekate.. saye busy sangat uruskan bende yang tertangguh.. banyak sangat.. saye upload gambar keluarge kecil kami je ye.. gambar basi kate blogger kalau bende tu da lame terjadi kan? tak kesah la.. even gambar basi kualiti gambar tak berubah terhadap rupe rase dan bau!~ hihi..

ufairah enjoy sangat mase ni..

sebelum ke kolam.. jacuzzi dulu..

keluarge kecil kami yang berbadan besar.. haha.. gambar bawah sekali.. ufairah geli nak pijak pasir..

notamintakperhatian      > kejadian telah lame berlaku.. cerite? nanti ye.. 



5 comments:

ayut said...

wah...nama anak ufairah yer..len dr yg len :)

SweetLikeWhat said...

alolo comel la ufairah geli kat pasir tuh..hihi

Fifi Nadhrah said...

ayut.. name tu unik.. rare lagi di zaman sekarang..

tau takpe anis.. kalau sekarang x geli da.. nak main lagi ade..

pijon said...

ufairah fizah pun takut pijak pasir geli sangattt hehe..
ehh kawan fifi ada tegur nama ufairah unik lah..nak senyum sama boleh hehehe

zarena heeney said...

kat mana nie fifi..jacuzi tu mcm best jea

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...