Tuesday, March 19, 2013

ikea sales..

assalamualaikum..

saye bukak website ikea.. rupenye ikea tengah saleskan.. waaa.. syoknye tengok barangbarang rumah.. tak sabar nak pindah rumah sendiri.. keluhan anak gadis yang tinggal dengan parents.. tak tahan tu.. tang anak gadis huruf nak besar je kan.. memang kami nak pindah.. tapi ade masalah sikit.. nanti la bile sampai masenye saye akan ceritekan.. inshaAllah..

rase macam.. wau.. whooo.. ooo.. rase macam nak g ikea sekarang jugak.. tu baru kat website die.. kalau pergi sane lagi banyak kot.. lagi pon memang ade bende saye nak cari di sane.. cume.. saye tak hinthint dekat DH lagi.. balik ni boleh la try hinthint.. kalau DH da bace entry ni sebelum balik alhamdulillah la.. masalahnye kan.. sales ikea sampai 24 march 2013 je.. gaji 25 march 2013.. hahaha.. padan muke ko fifi.. tapi kalau nak beli sikitsikit tu boleh la.. kite tengok ye.. weekend ni kami sampai ke tak ke sane.. tunggu..

saye rase macam nak beli je shelf ni.. tapi kalau beli kayu buat sendiri pon cantik jugakkan.. abah saye dulu ade bengkel perabot.. turun sikit kot bakat kat anak.. kalau la jadi saye buat sendiri.. memang terbaik la kan..

rase macam nak beli mainan ni dekat ufairah.. erkk.. sumpah saye ade perasaan macam tu.. anak kamu lelaki keperempuan?? tapi cute kan..

saye suke sangat katil ni.. kalau nak beli dari ikea tak kot.. saye rase macam nak tempah je satu hari nanti..

place mate.. kadangkadang bile bende murah.. dari barang tak perlu pon kite belikan.. macam place mate ni la.. da harge RM3.90.. kite main rembat je.. balik terperosok dalam almari.. tak ke membazir.. lepas tu syaitan pon ketawe kat kite..

cute kot snake ni.. boleh buat mainan ufairah..

lampu ni macam berbaloi kot beli.. murah..

titipan ringkas        > agaknye ni entry terjemahan gambar kot.. wakaka.. tapi kan.. kalau bende simple yang melibatkan kayu.. saye suke buat sendiri!~

nota      > gambar saye ambil dari sini.. mesti korang nak klikkan sebab nak tengok sale ikea.. kankan?

8 comments:

azieazah said...

Kak Azie ni hari hari balik kerja, lalu jer dekat area Ikea tu, tapi belum pernah sekali pun singgah. Belum masanya lagi.

dalila said...

hurmm..dh byk kali nk gi tp papa danish asik reject je..susah parking katenye..klu nk gi kene gi pepagi..tp aritu die ade ajak, nk mkn meatball tp aku plak yg reject..hahahaa..x satu hati btl..kah3..

pijon said...

minggu lepas dah ajak En Nua g terjah ikea tu..tapi ada hal plak..minggu ni balik kampung pulak..tak merasa lah nampaknya terjah ikea huhuhu

SweetLikeWhat said...

bestnya..kalau hannah dah sihat boleh la terjah.. ;)

Nafira usof said...

zura pon suka barang kat ikea.. semua cute2.. tapi harga mahal sket kalo x de sale.. hehehe

ros_reeza said...

pernah beli kuali kat ikea ni.. memang puas hati..

Fifi Nadhrah said...

satu hari nanti boleh la kak azie..

ko memang dalila.. hahaha.. kite g sesame la weekend ni..

time takde sales la kene terjah fiza..

hannah tak sihat ke anis? ciannye..

tu la kak zura.. kalau g ikea beli barang sales je.. klu takde sales rase mcm tak berbaloi..

amboi.. beli kuali sampai ke ikea.. hihi..

Anonymous said...

Good day! Thіs iѕ kind of off topic but Ι need some advіce from
аn еѕtablished blog. ӏѕ it hагԁ to ѕеt up уour оωn blog?
I'm not very techincal but I can figure things out pretty fast. I'm thinking аbout sеtting up my own but I'm not sure where to start. Do you have any ideas or suggestions? Appreciate it

Also visit my homepage ... Sixpack

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...