Friday, March 22, 2013

alhamdulillah.. pas keselamatan saye selamat..

assalamualaikum..

alhamdulillah.. bersyukur sangatsangat.. kalau mukaddimah macam ni mesti korang boleh agak pas saye da jumpe kan.. hihi.. pas saye da jumpe petang semalam dalam pukul 4 lebih macam tu.. semalam saye kurang BW.. entry pon up sekali je.. bukan ape.. saye takde mood even saye da cube sedaye upaye untuk happy dan cerie..

mane taknye.. kat tempat saye ade lagi tige orang tau.. kire segeng la.. kami berempat selalu sembang la.. buat bising.. hahaha.. macam office sendirikan. time tak sibuk la.. time sibuk semue diam.. masalahnye.. da la pas saye hilang.. lepas tu tigetige mereke tak datang kerje.. sorang pergi meeting.. due lagi MC.. memang tak cerie langsung hidup saye semalam.. dengan DH saye sibuk cat rumah sampai tak sempat bawak saye keluar lunch.. saye tak lunch pon semalam tau.. selamat mammadanish datang teman saye time rehat..

tapi alhamdulillah.. petang tu saye dapat berite gembire.. tak payah la saye pergi balai bagai untuk buat report.. pas saye tu kan.. jumpe dalam beg telekung one of bos saye.. kami selalu sembahyang bersame.. lepas tu pas saye tu termasuk sekali dalam beg telekung bos saye tu.. mase die nak sembahyang die jumpe la.. hihi.. syukur sangatsangat.. 

terime kasih korangkorang yang bagi macammacam petue dan care untuk saye.. tapi tak sempat apply pon.. takpe.. next time kalau Allah uji lagi saye macam ni.. saye akan cube.. moge Allah merahmati kalian semue.. XOXO..

7 comments:

Zarena Heeney said...

alhamdulillah
selamat sudah...

SweetLikeWhat said...

alhamdulillah..jumpe dah ye..

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

kan dah kate... ada je tu.

Nafira usof said...

alhamdulillah~
lega dengar dah jumpa..:)

TiranaAduka said...

salam...
huhuhuhuhu.......

alhamdulillah dah jumpa.....

dalila said...

hahaha..sib baik la..

wehh..sedihnye..umah tu dh ade org bayar deposit..xtau status cmane skang ni..tp br byr deposit..xtau loan lps ke x kann (ayat nk sdpkan ati)
mintak2 ade la rezeki ktorg..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

dh jumpa yer :-)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...