Friday, March 8, 2013

seperti biase.. kerja di salahkan..

assalamualaikum..

bile tengok tajuk entry ni.. mesti orang da boleh agak.. mesti nak bagi tau saye busy.. ye.. memang betul pon.. semalam tak sempat kot nak berBW.. BW sekejap je pagi semalam.. petang meeting da tak sempat.. sebenarnye hari ni pon busy.. tapi bos saye tak siapkan kerje die lagi jadi saye kene tunggu la untuk proceed ke step seterusnye.. dapat la update dan BW sekejap..

kerje saye ni dateline hari rabu depan.. ok la kan.. ade tige hari untuk siapkan.. tapi masalahnye.. bos besar nak suruh saye dan kawankawan office buat kerje luar hari isnin da selase.. sedihkan.. da la nak kene kejar dateline.. bos seolaholah tak paham kerje kami.. kat sini la saye mengadu.. kene pulak bos saye ade meeting pagi ni.. mase bile die nak check kerje saye untuk proceed ke step seterusnye.. ya Allah.. nak taknak kene la turutkan jugak.. katenye SYMP.. Saye Yang Menurut Perintah..

macam mane pon by hari ni kene siap kan.. tapi tengok la.. care kerje kite.. nak cepat sangat mungkin kurang kualiti.. kalau la bos saye tak dapat bagi kerje tu hari ni? lantak la.. kekadang rase nak mogok je.. protes.. lantak la.. saye selalu kate dekat DH.. kan best kalau sayang suri rumah.. tak payah fikir ni semue.. ni nak kerje luar lagi.. sedih je kan.. takpe la.. saye redha.. mungkin ini yang terbaik untuk saye walaupon jalannye penuh duri.. kalau takde dugaan takut istidraj pula..

:: gambar fifi snap sendiri tau.. pakai fon cokia fifi ::

notasedih     > mesti isnin selase saye tak BW.. takpe.. nanti saye qada.. kalau sempat saye jenguk jugak rumah korang..

9 comments:

nadia said...

nadia pon tak sempat berBW. hari ni baru mengatammm kan balik. kak, pasal event anak yatim hari tu, haaaa. kenapa tak bagitau nadia awal2 akak nak joinn. kan dah melepas. :p next event insyaAllah jangan terlepas tau! :)

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

nak wat camne, dah nama nya pekerja

Ibu Amirul said...

samalah kita... kadang2 curi2 gak BW

Cik Puan Rara said...

ye ye takpe.nt boleh BW balik.hehehe

Fifi Nadhrah said...

tula nadia.. rase rugi sangat terlepas.. harap next time boleh la join..

tu la yana.. kan best kalau pekerjaan kite suri rumah..

nak taknak kene curi2 la.. kalau tak mmg tak sempat..

tu la rara.. nnti nak kene qada balik..

erna said...

keje suri rumah pun kadang x sempat nak BW

lagi lagi erna buat bisnes online

terkejar sana sini

time keje banyak memang akan mula rasa stresssss

tarik napas panjang panjang :)

SweetLikeWhat said...

sama lah anis pun bz hari ni..baru sempat nak bw ni..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

saya pn xberapa sempat nk bw..nk balas komen pun semput ni hihihihi

ros_reeza said...

Ros pun busy kak Fifi.. huhu.. Kalau ada masa sikit, cepat cepat Bw..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...