Monday, March 4, 2013

terungkai sudah..

assalamualaikum..

mood di kutub utare saye da berjaye kutip.. alhamdulillah.. da takde monday blues.. happy sangat.. cume urusan HRMIS lagi sikit tak settle.. nak tenangtenang dulu dekat cerite keluarge kecil kami.. hari ni DH pergi penang.. sekarang da on the way ke airport.. esok baru balik.. jadi saye dan ufairah tidur berdue la malam ni.. tapi dalam rumah ade atuk opah dan ude.. jadi takde la takut sangatkan.. takde la sunyi sangat.. ade la orang tolong tengoktengokkan ufairah..

dulu DH outstation je saye mule gabra ayam dinosour semue.. sekarang da ok sikit kot.. da selalu kene tinggal.. da terbiase la kan.. cume ufairah la.. selalu tak senang duduk bile abah takde.. ibu la kene jadi power rangers.. selame ni alhamdulillah.. even ufairah cranky mase abah takde semuenye berjalan lancar.. petang nanti saye balik sendiri la naik motor.. esok pon same pergi kerje dan balik kerje sendiri..

rentetan dari entry sebelum ni.. sebenarnyekan.. bukan saye lupe punch.. sebenarnyekan.. saye pergi kursus sehari dekat auditorium B1.. jabatan perdana menteri.. hahahaha.. kursus sehari bertajuk kanser dan anda.. cemane la saye boleh lupe.. lepas tu tak tulis kat calender kan.. nyanyuknyanyuk.. lepas ni kene tulis semue bende ni.. bahaye.. selamat satu hari cuti.. dapat lagi cuti ganti sehari.. alhamdulillah!~

10 comments:

dalila said...

aiiyyooo..itu pun bole lupa ka???
hahaha..selamat la ko..klu x el la namenye..haha..
ehh..klu ade krsus lg bgtau aku ye..aku nk gi yg dekat2 plak =D

zarena heeney said...

hehehehhe terjawab sudah :0

hainom OKje said...

Okje paling tak suka kalau hubby kena gi outstation.... kalau dekat2 boleh tahan lagi kalau dah sampai seminggu ...mmg tak suka!

Fifi Nadhrah said...

hahaha.. lawakkan.. macam need some vacation je.. haha..

tau xpe.. tu pon sempat mood ke kutub utare..

selamt husband outstation sehari je..

Fifi Nadhrah said...
This comment has been removed by the author.
SweetLikeWhat said...

hehehehe..klakar la fifi ni..pasni jangan lupe catat tau..

Fifi Nadhrah said...

tu la anis.. lawak betul.. bazir karen je bersedih pagi tadi..

ros_reeza said...

jangan lupa dah padni tau. Ros meman tulis kat kalendar kalau cuti ke, mc ke, kursus ke.
eh kenapa akak dapat cuti gantian ye?

ros_reeza said...

jangan lupa dah padni tau. Ros meman tulis kat kalendar kalau cuti ke, mc ke, kursus ke.
eh kenapa akak dapat cuti gantian ye?

ros_reeza said...

jangan lupa dah padni tau. Ros meman tulis kat kalendar kalau cuti ke, mc ke, kursus ke.
eh kenapa akak dapat cuti gantian ye?

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...