Friday, March 8, 2013

selamat hari wanita sedunia..

assalamualaikum..

saye berBW pagi tadi.. ade jumpe due tige entry selamat hari wanita seduna.. saye pon nak ucapkan selamat hari wanita sedunie buat semue wanitawanita yang ade di dunie ini.. moge kite makin sabar, tabah dalam menghadapi likuliku hidup sebagai seorang wanita.. 

tak kire la kite wanita bekerjaye ke.. pelajar wanita ke.. surirumah wanita ke.. hahaha.. da suri rumah wanita pulak.. asalkan kite adelah wanita.. cube happykan diri di hari wanita ni even takde sambutan macam sambutan hari jadi atau kenduri kahwin.. yang penting niat kite hati kite.. wanita memang hebat.. paling suke satu quote ni..


tak lupe juga selamat hari wanita untuk..

bayi wanita yang super duper cute ini.. jadi wanita solehah yang mengejar cinte Allah dan cintakan RasulAllah ye sayang.. XOXO from wanita yang bergelar ibu kepada kamu.. sayang kamu ketatketat!~

notadariwanitacomel       > sedih sebab tak dapat wish dekat ibu kandung.. takpe.. doa akan saye kirimkan.. moge mama bahagie di sane..



9 comments:

SweetLikeWhat said...

selamat hari wanita fifi ;)

dalila said...

AKU BR NK WAT ENTRY NI ;)

MaMa Rey said...

salam kenal singgah sini follow Fifi..selamat hari wanita juga..

azieazah said...

Wanita. Kita golongan istimewa. Semoga terus menjadi istimewa di hati ramai orang.

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

selamat hari wanita

~ NANA ~ said...

hari wanita sama dgn my birthday...hihi

Suhana Salihuddin said...

ingat x lagu lame ni 'wanita...engkau bulan, engkau juga suria..wanita...kerana keistimewaanmu...' lalalala~ tak ingat dah.hehe...

SumeSakan said...

baru terjah entry neh..sibuk sangat...tima kasih fifi...lambat skit wish selamat hari wanita balik kat awak...hihihih

ros_reeza said...

Selamat hari wanita kak Fifi.. Ape?. dah terlepas?.. hihi.. bagi Ros setiap hari adalah hari wanita :) hihihi

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...