Monday, March 4, 2013

bukti perkenalan kami..

assalamualaikum..

selamat petang.. rasenye last week sangat sibuk sampai tak sempat BW semue.. maaf ye kawankawan.. nak kene pergi satusatu ni.. DH atas nun di udare on the way ke penang.. saye nak up entry tentang email yang saye janjikan tu.. even last week saye janji nak up kan pade 3 mac 2013.. genap setahun usie perkenalan kami.. saye tak sempat.. ye.. bile kat rumah memang saye tak sempat nak pandang PC.. yang saye sempat buat on weekend ade lah mengukur jalan.. hahaha..

memang saye ke tepikan semue dunie tanpe sempadan ni.. saye pergi ke dunie bersempadan.. hihi.. yela.. ade duit baru boleh beli kan? kalau tak nan hado la.. pagi tadi saye bukak balik emelemel saye yang dulu.. sebenarnye.. sebelum DH ade due orang jejake yang agak rapat 'berkawan' dengan saye.. emel derang.. aiyoo.. lawak pulak.. takat bace 2 3 je da tak lalu.. mane taknye.. bersayang bagai.. sehidup semati.. segale janji manis.. jiwang gilegile macam gile bayang pon ade.. hahahaha.. sile ketawe terbahakbahak!!!

sedangkan saye dengan DH relex je kot.. takde tu semue.. takde perkataan I LOVE YOU.. hanya maut memisahkan kite semue tu.. baru la saye sedar.. dalam apape pon jangan berlebihkan.. tetambah sesuatu yang kite tak pasti.. mungkin jugak dua percintaan sebelum ni percintaan jarak jauh.. terutame dengan sorang tu.. saye di sabah die di semenanjung.. memang tak sabar menanti kepulangan saye 2 bulan sekali.. hihi.. malas nak ingat cerite tu semue.. da belalu.. ape khabar derang pon tak tau.. cume nak mengimbas kembali kenangan dengan DH je.. hihi.. sile muntah sekarang!!!




lawakkan? nampak sangat la yang kami berdue ni sangatsangat tak romantik.. cover terlebih ade la.. kalau korang perasan.. DH panggil saye gal kan.. sebab dekat forum cari tu nickname saye miss_gegirl.. semue di sane panggil saye gal.. lagi pon takkan la saye nak reveal name sebenar dekat situkan.. mali.. lepas da emelemel ni baru la bahase kan diri ni fie.. lepas tu i dan you sampai kawen.. da kawen baru la abang dan sayang.. sweet tak? sweet kan.. hahaha.. perasankotkaunififi..dushdush..

notabawahentryjiwang         > hari ni macam takde entry ufairah kan? hahaha.. kesian kamu anak! tunggu turn ye..~




10 comments:

zarena heeney said...

kenangan smp mati tu :D

SumeSakan said...

Wahhh nanti anak leh baca gelak guling2 neh..cam ni rupanya mak pak kita di awal perkenalan..hihihi

D Yatie said...

Hihihi.. Sy & encik suami jg fr internet tp xd kngn nak wt print scren sbb VF akn hpus kn msj dlm tmpoh sbulan. Well ms tu mna lh nk tau kan smpai ke jinjang pelamin. Haha.

Ina Haireina said...

hehehe.... kenangan terindah.. same la.. saya pun masih simpan lagi chat2 kat YM bagai.. ekkekee..

pijon said...
This comment has been removed by the author.
pijon said...

sweet sangattttt fifi.. anugarah dari allah kan..syukur alhamdulillah..fiza doakan smoga fifi bahagia sampai ke akhir hayat aminnn

SweetLikeWhat said...

sweetnyaaa ;)

Fifi Nadhrah said...

sis ena. tau xpe.. kenangan terindah!~

tau xpe SS.. boleh jadi bahan die nanti..

yati.. kalau tau mesti print screen kan.. tapi fifi taktau VF tu ape..

kak ina.. boleh buat cinte makin bersemi.. kan?

terime kasih fizah..

hihi.. malu la pulak anis..

ros_reeza said...

ok, Ros muntah sekarang. hahhaahha..

Ibu Lala said...

Sweet

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...