Thursday, March 28, 2013

mandi kolam @ putrajaya

assalamualaikum..

engat tak entry ni? entry tu ade cakap yang saye pergi tempat best dan enjoy.. jadi tempat tu adelah kolam.. ye.. bukan kolam percint 9 atau percint 16.. tapi kolam kat percint 2 kot.. dekat menare PJH tu.. memang best dan enjoy.. adik saye la enjoy.. ufaira pon same cume ufairah macam takuttakut sikit.. kolam tu agak besar dan takde orang!~ cool.. kolam tu kami yang punya..

adik saye mandi sampai taktau nak main ape.. berlari sane sini.. menyelam sane sini.. alhamdulillah.. seronok sangat dapat buat adik happy.. ufairah mulemule ok.. excited sangat.. bile da lamelame.. die macam takuttakut.. nak kite dekat dengan die je.. kalau kite bangun ufairah mesti nangis atau nak ikut.. tempat besar dan sunyi.. lagi satu pukul 7 kot baru kami naik dari kolam.. hahaha.. 

lepas mandi kolam terus pergi pasar malam.. beli air makanan sikit dan balik rumah solat maghrib.. malam tu mule la ufairah demam.. sejuk sangat ke ape saye pon tak tau.. rasenye petang nanti saye akan ke sane lagi.. bawak adik dan cousin yang datang dari kampung.. meraikan tetamukan.. inshaAllah.. tapi taktau la nak bagi ufairah mandi ke tak.. celupcelup kaki ok la kot.. ufairah da baik demam.. cume batuk ade sikitsikit lagi.. doakan ufairah cepat sihat..

besarkan kolam die.. lepas tu takde orang!~

tengok aik saye.. enjoy sangatkan die..

gambar bawah kiri saye suke.. ufairah sangat cute!~

kolam ni bestkan.. ade alaala playground kat dalam die..

10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

percuma? best lah !

dalila said...

kt mn ni wehh..serius..xpenah tau pun kt ctu ade kolam..bsr plak tu..tempat tersorok kot sbb tu xde org gi..hihi

zarena heeney said...

percuma ker
bestnya
dkt area mana tu fifi
nak bawak anak2 la

SweetLikeWhat said...

bestnya..kalau dekat ni tiap minggu pergi agaknye..hihi

comelnye swimwear ufairah color biru ;)

TiranaAduka said...

salam fifi
Seronoknya,

izzah said...

Kna gi jgk nmpak gayanya ni..leh mak bapak bdk pn mndi skali jgk kt kolam ni...hehehe...

pijon said...

wahh bestnya tempat ni.. nak pergi jugakk lah nanti huhuhuu

ayut said...

eh..byk jgk kolam yg ada kat Putrajaya ni...ingt ada yg kat persint 9 tu jer...

Ibu Lala said...

Smlm pun bw anak2 pg mandi pool jugak. Dah lama x mandi pool katanya.

Fifi Nadhrah said...

ye yana.. percume~

kat putrajaya la dalila.. hahaha.. memang tersorok pon.. parking pon jauh jugak..

percume la kak ena.. syok.. dekat dengan menare PJH.. nanti boleh la bawak umairah dengan umar!~

anis cari la.. ipoh pon mesti ade kolam.. swimwear tu je yang suit dengan ufairah wktu beli.. engat nak warne pink.. tapi kecik sangat..

ufairah la seronok TA..

izzah da pergi ke belum?

boleh je fiza.. bawah ufairah tau.. jangn tinggal pulak..

banyak ayut.. tapi kene pandai cari~

tu la kak lala.. anak2 bile da besar pandai mintakkan? kalau fifi pulak.. mak abah yang berie sakan.. anak ok je..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...