Friday, March 1, 2013

big bad wolf..

assalamualaikum..

rentetan entry sebelum ni.. taiplajulajudalammaselimeminit.. semalan saye pergi big bad wolf.. rasenye derang nak habiskan lebihan buku hari tu.. tak besar mane pon.. tapi banyak la jugak.. bukan banyak la jugak.. memang banyak pon.. syok sangat.. saye cume terjah dekat children.. picture book.. actity book.. family dan health..

banyak jugak buke yang saye beli.. sebnarnye buku ufairah yang banyak.. buku saye satu DH satu.. lebihnye buku kanakkanak..niat di hati memang nak bagi orang.. tapi dengan care tersendiri.. mungkin adekan giveaway.. sape suke? nanti ye saye akan buat.. dan sedikit untuk contest kedai online kami.. nanti la.. saye memang suke suprisesuprise ni..

gambar ni je yang saye jumpe.. name pon update dalam mase lime minit kan..

sempat lagi nak pergi habiskan duit.. even buku balancebalance hari tu.. saye tenfgok berbeg kotak jugak orang angkut buku.. saye satu beg plastik je..

notapenting      > macam tak sempat je buat entry untuk 3 mac ni.. akan di usehekan.. kalau tak sempat.. saye buat entry date kebelakang.. boleh kan? hihi.. bye!~

4 comments:

ros_reeza said...

Ros pun busy Jumaat lepas. sempat satu entry je...

IntaNBerliaN said...

sy pun g tmpat jual buku, mesti cr buku ank2 :-)

Fifi Nadhrah said...

same la kite ros..

kak ina pergi kat mane? tau takpe.. semuenye untuk anak2..

zarena heeney said...

mmg pun ena selalu jea buat mcm tu klu buat entry taksempat kehkehkeh asalakn ada entry kan kankan

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...