Wednesday, March 13, 2013

kembali bersiaran!~

assalamualaikum..

selamat pagi korangkorang.. alhamdulillah.. berakhir la kerje luar saye.. syukur sangatsangat.. saye suke la jugak kerje luar.. tapi sekarangkan cuace tak menentu.. hari isnin lepas panas sangatsangat.. dengan kene pergi tempat yang sibuk.. sibuk dengan kenderaan.. bukan la saye perempuan yang sangatsangat fussy sampai tak boleh tu semue kan.. masalah.. panas dan berdebu sampai saye sakit tekak.. saye batuk sekarang ni.. rasenye tekak bengkak..

setiap kali kerje luar saye akan beli air mineral botol besar.. hahaha.. memang habis la dalam mase due tige jam.. gile kuase terhadap air.. kalau tak minum banyak air lagi teruk kot sakit tekak dan batuk.. ni pon saye minum lagi air banyakbanyak nak kurangkan bengkak tekak.. alhamdulillah ok.. cume ade kahak pulak.. takpe.. nanti cari madu kan..

hari ni saye da mule kerje ofis.. boleh la saye BW korang nanti.. tunggu kehadiran saye.. lagi satu kan.. saye da terlebih katekate di wordless wednesday!~ sebab saye rindu sangat dekat blog dan bloggerblogger yang saye kenal.. nak pergi breakfast dulu dengan DH.. lepas tu saye lepak rumah korang.. inshaAllah..

7 comments:

SweetLikeWhat said...

cepat sembuh ek fifi..sekarang musim panas..huuhu..memang kena banyak minum air..

zarena heeney said...

wah ptt la tak nampak fifi rupanya outstation..fifi keja kat mana?

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

outstation rupanya hehe

Cik Puan Rara said...

mmg pon panas.rara ni tgh mlm 2 3 kali mengagau cr air.dahaga gila smpi sakit tekak.

awEEN said...

fifi..same la kite..sakit tekak bwk ke sakit kepale..adoyaiiiye pon..hehehe..get well soon k. =)

ros_reeza said...

Rabu dan khamis hari tu Ros ada kursus.. tapi buat kat jabatan je :-)

ros_reeza said...

Rabu dan khamis hari tu Ros ada kursus.. tapi buat kat jabatan je :-)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...