Tuesday, March 19, 2013

satu cerite tentang vaksin.. pilihan di tangan anda..


assalamualaikum..

ni entry pendek dari saye.. sangat pendek.. entry ni saye up sebab nak paste satu link je.. sangat sedih kot cerite ni.. saye bace dalam due hari jugak.. haha.. cerite agak panjang.. bahase orang putih pulak tu. lagi la me kan.. dan saye takmo la paste story tu kat sini.. korang terjah sendiri la.. baru ade feel..


sayu sangat hati bace cerite ni.. kalau korang rajin bace la.. banyak info kot. lpeas tu korang kaji dan kaji lagi.. then boleh buat pilihan.. buat la pilihan bile kite ade ilmu..

4 comments:

dalila said...
This comment has been removed by the author.
dalila said...

Panjangnye..

dalila said...

((sedang berusaha utk bace))

SweetLikeWhat said...

tq share ye fifi..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...