Thursday, March 14, 2013

field work!~

assalamualaikum..

hari ni kan memang saye ting tong.. sakit kepale.. mengantuk.. suare tak payah cakap la.. da rock habis.. penat sangtsangat mengantuk.. sebenarnyekan.. semalam dengan hari ni saye malas nak bangun pagi.. :) pecah rahsie.. rase macam penat sangat.. saye pelik jugak sedangkan semalam saye tidur pukul sebelas malam.. bangun pukul 550pagi.. kalau malas mesti kene bangun lambat.. hihi.. rase macam da banyak je tidur tapi badan lesu je..

sampai office saye sembangsembang dengan ofismate.. cerite saye bangun lambat.. malas.. penat.. sekali ofismate cakap.. 'aku tau kenape ko macam tu.. kan isnin selase kite kerje luar' haaa.. baru saye teringat isnin selalse saye kerje luar.. ade yang ingat saye outstation.. bukan la sayang.. saye kerje luar la.. 

kerje luar saye ni kan macam ni.. saye akan berkerje di luar office.. hahaha.. macam ape ntah fifi ni kan.. dushdush.. saye di arahkan untuk pergi ke outletoutlet pilihan.. outletoutlet tu maksudnye kedai.. ala.. kedai biase tu.. macam kedai runcit.. kedai kain ke.. the store.. tesco.. memane je yang masuk dalam kawasan lorekan.. pergi dan tengok ade tak jual barangbarang terpilih kat outlet tu..

kawasan saye hari isnin dekat semenyih.. panas sangtsangat.. saye pergi kedai deretderet tu.. dengan debu lori semue.. tu la yang saye batuk sampai dapat suare rock!~ badan penat sangat.. mane tak.. berjalan tengahtengah panas keluar masuk kedai.. Allah.. demi sesuap nasi kan.. ayat tak boleh blah.. dan sebab tu la badan saye lesu sampai sekarang..

weekend lepas pulak saye ke jande baik.. opsss.. tak up entry tentang ni lagi kan.. inshaAllah nextnext entry.. memang saye direct dari last week takde rehat la kan.. takpe.. weekend ni rehat puaspuas.. tapi hari ahad ade program.. adoi.. cuti sehari jela minggu ni.. :(

6 comments:

SweetLikeWhat said...

ade masa memang badan akan rase lesu..nak2 hari panas..huhu

Ija said...

sekarang mmg musim panas..kalau duduk dalam aircond ja pon xbole.. :)

Zarena Heeney said...

rasanya dlm sbln pasti akan rasa bdn lesu dan tahap kemalasan yg melampau..betul kan

D Yatie said...

selalu jugak akan rasa mengigau bila ada kerja luar kan. hihihi.

ros_reeza said...

oh perasaan malas di pagi hari pun Ros kadang kadang ada jugak jadi . hihihi. tapi sekarang ni Ros dah pandai atasi dah. cewahhh ayat.

ros_reeza said...

oh perasaan malas di pagi hari pun Ros kadang kadang ada jugak jadi . hihihi. tapi sekarang ni Ros dah pandai atasi dah. cewahhh ayat.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...