Wednesday, July 31, 2013

wordless wednesday - #33

assalamualaikum..



gambar saje hari ni.. masih lemau tak larat.. tak tahan.. tak sanggup.. tapi terpaksa harungi.. moge diri ini tabah dan redha.. amin..

9 comments:

Nafira usof said...

sis pon lemau haini~ huhuhu

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Kat mana tmpt nie.. makam mahsuri ke?

Nia said...

tak sihat ke dear? semoga cepat sihat dan tak lemau dah ya :)

izan mama mia said...

nape lemau pulak,,
mg kembali bertenaga

cik yaya said...

semoga sihat selalu akak :)

zarena heeney said...

naper tu
tak sahur ker pg tadi

ros_reeza said...

Kak Fifi kenapa ni.. tak sihat ke?

izzah said...

kat melaka ke ni fifi...macam patung hang tuah je tu kan..hehe...

*ehem2..lemau xsihat ni macam double meaning je..adakah ufairah nk menambahkan pesaing yg ada ni..=P

dear xila said...

gi mana tu huhu

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...