Tuesday, July 30, 2013

pesaing baru ufairah..

assalamualaikum..

ufairah da ade pesaing baru sekarang.. semenjak sepupu ufairah masturah balik rawang.. hati ufairah senang.. nak tidur malam pon senang.. baru kelmarin kami jumpe pesaing baru ufairah.. saye lupe nak snap gambar pesaing baru ufairah.. pesaing baru ufairah memang unik.. tak terjangkau dek akal kalau fikir.. 

pesaing baru ufairah adelah due ekor anak kasih.. hihi.. ya Allah.. punye la ufairah jeles dengan anak si kasih.. kesian due ekor anak kucing tu.. semalam saye tengah buat kerje rumah.. anak kucing main dekat dengan iron board.. bawah iron board ade mainan ufairah.. kerete besar yang boleh naik tu.. (tapi bukan yang bateri punye..) punye la ufairah bengang.. ufairah ingat kucing tu main kerete die kot.. berlari die pergi tarik (rentap kot) kerete die.. sampai terjerit saye sebab iron board tu nak terbalik..

bile anak kucing main dengan tasbih atuk die pon.. die boleh g ambil dari anak kasih tu.. tengok jealous tak jealous ufairah dengan anak kucing.. kucing baring atas bantal pon die tarik batal tu.. geram je tengok.. kekadang comel.. ni la tahap kepemurahan ufairah bile da sampai kemuncak.. anak korang tahap pemurah cemane?

10 comments:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

haha.. kucing yg tak bersalah pun jadi mangsa.. Ufairah2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum hahha lawak ufairah ni. dengan kucing pun nak jeles. hehehe

Nafira usof said...

hehehhe.. kuat jeles nih..
kalo adik nanti lagi mencabar~
hehehehe

JunAina said...

Alahai...comel ja. Kalaulah dok belai2 kucing tu lagilah jeles agaknya.

IbuNoey said...

alahai,ufairah..comel je gaya jeles dgn anak kucing..

MaMa Rey said...

hehehe..ingatkan dia jeles dgn siapa..alahai ufairah..comelnya dia jeles hehe

cik yaya said...

haha...jeles sangat tu nampaknya..

zarena heeney said...

hehehehheheheh jeles ngan anak kucing ker

ros_reeza said...

Singgah sini sekejap.. lama tak singgah.. kurang sihat..

izzah said...

amboi ufairah..jeles sgt ni..cmner nk dapat adik nnti ni..hehe....

lama xsinggah kat sini =)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...