Wednesday, July 3, 2013

keluarga baru kami..

assalamualaikum..

hari ni genap due minggu kami dapat ahli keluarga baru.. alhamdulillah.. senang kerja kami.. tak payah susahsuah lagi macam dulu.. bile ade keluarga baru ni.. banyak masalah selesai.. tapi ade la timbul satu masalah.. tak kesah la.. asal untuk kemudahan kami..










ahli baru keluarga kami..

keduedue gambar di atas saye search dari google je..

setakat ni motor ni best..
bonet bawah seat besar siap boleh simpan helmet..
laju la jugak.. saye bawak paling laju 100km/h..

sekarang saye naik motor ni.. DH naik motor SAA **** T.. (taknak sebut motor lame)

11 comments:

::EIDA:: said...

ida tak reti bawak moto. hukhukhuk

Nafira usof said...

so, dedua bawak motor gi keje lah nih.. Alhamdulillah~

bawak motor elok2 k~

awEEN said...

bwk motor ht2 tai fi...

ANIM said...

cute nya warna. kak teringin nak tukar motor lama yang ada tapi suami kak tak beri sebab 2 Abdul dah gatal cuba naik motor. jiran taman kami baru kehilangan anak (sorang koma) akibat eksiden dalam taman (baru sekolah rendah). depa bawa motor pusing2 dalam taman saja pun...

MaMa Rey said...

alhamdulillah..

teringin la nak naik motor..blm pernah lg naik motor..

ShaSa RosSa said...

yeke leh letak helmet? tgah usha motor baru gak ni..sekarang skuter je..plg laju seratus ehh...boleh pegi lagi tuu..ahahaha..

zarena heeney said...

wah merempit fifi dgn motor baru
teringat dulu masa mula2 keja merempit naik skuter

ros_reeza said...

kenapa tak nak sebut moto lama Kak Fifi?.. cantik moto, warna oren :)

hainom OKje said...

OLEN kaler hehe

anitadiana said...

laju tu..kak ita tak berani sangat bawa motor..hari ne kena bawa motor gi opis..coz keta rosak...seram juga kat k.l ne...pasrah aje lah..hidup mati kat tanggah ALLAH..

Jumria Alimuddin said...

Hati2 time bawa moto tu :)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...