Tuesday, July 9, 2013

salam ramadhan..

assalamualaikum..

selamat pagi.. semalam saye emergency leave.. ade hal sikit jadi cuti je la kan.. hal nye sikit je.. tapi takkan nak time off selalu.. nanti orang cakap pe pulak.. bile da settle hal boleh la saye dengan DH dating.. settle hal dalam tengah hari.. dekat pukul due kot.. ape lagi.. merenyem la duedue nak berdating.. ufairah saye hantar pergi rumah BS.. jadi DH pon cakap 'sayang.. kite pergi tengok wayang nak?'  saye alaala nak taknak.. nak cari barang sebenarnye.. 

akhirnye saye setuju.. ala.. bukan tengok cerite berat pon.. saye dengan DH tak minat sangat.. suke santai je.. jadi kami tengok despicable me 2.. cute comel enjoy la.. alhamdulillah.. dapat la kami habiskan mase berkualiti berdue.. syok.. ingat senang ke nak dapat.. tetambah bile da kerje jejauh ni.. kalau saye dekat KL lagi kan best.. tetibe rindu office KL pulak..

alhamdulillah.. bersyukur sangat.. dapat lagi berjumpe ramadahan.. inshaAllah.. harapharap la kan.. da nak sampai da ni.. da tau da esok nak puase.. moge diberi peluang.. tak sabar sangat saye.. tahun ni saye nak cube ubah mind set bahawe puase tak mendahagakan dan tak buat kite kelaparan.. saye nak set.. puase ni mendisiplinkan kite.. membuat kite dekat dengan Allah.. inshaAllah.. tak sabarnye nak berbuke di masjid.. nak sembahyang jemaah.. Ya Allah.. berilah peluang untuk aku, keluargaku, sahabatsahabatku untuk merasai nikmat ini.. amin..

dikesempatan ini.. saye ingin MEMOHON MAAF di atas segala kesalahan, kekasaran tak kira dari segi perbuatan dan bahase selame saye mengenali korang.. maaf sangatsangat.. terutama warge TTC kot saye ade mengguris hati kalian.. moge ukhwah yang terjalin ini di bawah rahmatnye.. amin..

SALAM RAMADHAN 
dari keluarga kecil kami

10 comments:

izzah said...

salam ramadhan fifi...mohon ampun aaf jgk yek...

bestnyer gi dating berdua je smbil2 tengok wayang yek..kalau hubby sy, mesti nk bawak hannan skali even nk gi dating pn...huhu...sian dia kata...

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

selamat berpuasa fifi..

mama_saly said...

salam ramadhan buat fifi sekeluarga..smoga kt sama peroleh keberkatan dariNya..amin

zarena heeney said...

selamat menyambut bulan ramadhan utk fifi sekeluarga

BUNDA a.k.a KN said...

salam ukhwah dari bunda, selamat menjani ibadah puasa...

Nafira usof said...

salam Ramadhan jugak..:)
mohon maaf jugak dari fifi yer..:)

jaakechik said...

salam ramadan gak dari jaa sekeluarga....hihi....

dear xila said...

salam ramadhan jugaaaa :)

MaMa Rey said...

salam ramadhan juga Fifi..maaf jg jika ada kesilpan dr saya

::EIDA:: said...

selamat berpuasa jugak tuk awak sekeluargaaa ;)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...