Thursday, July 18, 2013

akhirnye.. tercapai impian..

assalamualaikum..

ingat nak buat wordless semalam dengan gambar dalam entryni.. tapi tak sempat. jadi kene la karang sikit sebelum tepek gambar sebagai kenangkenangan.. tengok tajuk entry macam besar sangat impiannye.. bagi saye besar la.. sebab lame saye tunggu nak dapat bende alah ni.. memang teringin sangatsangat.. adore dengan satu brand ni..

saye suke bende jename fossil.. suke tengok je sebab mahal.. tengok butik die dekat KLCC pavilion.. memang saye tak masuk la.. takut.. kalau la masuk.. tengok harge mesti saye keluar macam tu je.. saye teringin sangat nak ade sesuatu yang berjename fossil.. selame hari ni saye pendam kan je.. memang tengok buat cuci mate je.. kesiankan saye suke sebab warne die.. banyak barang fossil ni earth colour kan.. 

sampai satu tahap saye cerite dekat DH.. saye teringin barang fossil.. kalau boleh nak purse.. jam pon takpe.. hahaha.. demand kan.. mase bagitau pon DH ade tanye.. saye teringin ape.. saye cume jawab.. apeape brand fossil.. dan akhirnye.. saye dapat sesuatu yang berjename fossil.. berbunge hati saye tau.. tu pon saye minta kak huda belikan dari midland.. akhirnye barang tu sampai semalam..

ni la barangnye..




purse.. cantik sangat dan saye suke..memang mahal.. bagi saye la.. orang lain tak tau.. balik saye cerite dekat adik.. saye takut nak bagitau harge.. sebab saye cakap.. 'kalau abah tau harge ni.. mesti abah marah aku..' bile saye bagitau je harge purse ni.. spontan dari mulut adik 'gile r kau.. tengok aku yang cakap ko gile' hahaha.. memang mahal bagi saye.. tapi berbaloi..  bertahuntahun saye idamkan fossil.. cantik dan saye suke sangat..

bile DH balik.. DH bukak beg susu.. nak simpan susu ufairah.. DH tanye.. 'ni ke pursenye.. lembut' memang lembut ke purse ni.. DH pon suke.. alhamdulillah.. boleh buat purse raye.. besar pon besar alaala clutch.. saye suke.. sangat gembire..

saye tahu DH mesti bace entry ni.. 'abang.. terime kasih banyakbanyak sebab layankan  isteri abang yang ngadengade ni.. thanks so much.. moge hubungan kite kekal sampai ke syurge.. moge sayang boleh jadi ketue bidadari untuk abang di syurga nanti.. moge kite sekeluarge di bawah rahmatNYA..  I LOVE U SO MUCH amin'

notapentingsangatsangat           > ni bukan entry riak ye.. entry ni sebenarnye saye buat khas nak cakap dekat DH yang saye sangat hargai die.. sebab sudi layan saye yang banyakkkkk kerenah ni..

7 comments:

JunAina said...

Cantik. Akak pun berkenan tapi kalau mahal2 fikir banyakkk kali jugaklah tapi fikir2 kerja teruk2 sesekali reward diri sendiri apa salahnya.

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Memang cantik..i like.. ;p

izan mama mia said...

ehe kalau mahal sgt
mmg tgk aje le

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

hadiah untuk diri sendiri sempena raya .. cantik purse tu. yana pun selalu je tgok pegang2 beg2 yg lawa2 tu, tapi tgok rege telan ailio letak balik.

Zarena Heeney said...

cantik
sekali sekala kita kena layan jugak keinginan di hati
kan kan kan

Nafira usof said...

bestnye dapat hadiah dari suami kan~ lagi2 dapat bende yg di inginkan sgt2.. berbunga2 hati..:)

ros_reeza said...

cantik.. kalau dah teringin tu, memang kita sanggup kumpul duit kan untuk dapatkannya..

psss.. berapa harga dia kak.. hihi sibuk nak tahu.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...