Tuesday, January 15, 2013

empress hotel..

assalamualaikum..

awal tahun lagi dear husband da dapat kursus.. memamng syok la kan.. macam saye ni memang nak kumpul kursus area putrajaya je.. lain saye taknak.. bukan memilih.. kalau boleh taknak jauhjauh dengan ufairah.. susah.. tapi kalau ade rezeki lebih saye pergi la kot kursus kat sungkai tu.. 

kursus dear husband bermule malam tadi sampai esok.. mulemule kursus tu nak diadakan di suria cherating.. saye pon ape lagi.. 'abang.. ikut.. boleh jalanjalan makan sata n kepok' dear husband dapat bilik twin sharing kot sebab tak capai kelayakan tapi dear husband da janji nak try dapatkan bilik single supaye kami dapat jalanjalan..

disebabkan ribut sonamu tu kan.. kursus di suria cherating di ubah venue ke hotel empress salak tinggi.. dekat je dengan rumah.. dalam 40minit kot.. alhamdulillah.. takde la dear husband tinggalkan saye dengan ufairah berdue selame 3 hari.. alhamdulillah.. event tu bermule malam tapi pendaftaran petang.. da name pon dekat jadi dear husband kate takmo daftar petang.. nak g malam terus dan saye pon ok je la.. saye ikut jugak.. gatal wei.. haha.. sebenarnye nak teman dear husband cari jalan.. almaklum la.. selame ni pakai GPS.. memang tak pernah hafal jalan la kan.. da senang.. mesti nak lagi senang..

da dear husband dapat bilik twin sharing jadi sepanjang dear husband kursus saye pon duduk la lobby.. nak lepak mane lagi kan? duduk la saye dengan ufairah berdue di situ.. kesian tak? sedihkan? takpe la.. berkorban sikit untuk dear husband.. saye tak kesah sebab dear husband pon selalu buat macam tu bile saye facial ke.. hihi..lame jugak tu.. kekadang 2jam.. kebetulan ade keluarge korea melepak kat lobby berkenan dengan ufairah.. macammacam gaye care derang buat nak bagi ufairah pandang derang dan layan derang.. last sekali awek korea berjaye tarik minat ufairah.. lelebih kot ufairah melayan die.. nanti saye upload gambar..

dekat sejam jugak la saye melepak kat bawah tu.. tetibe dear husband datang bawak kunci bilik.. 'sayang.. abang dapat bilik single.. 41 ke atas tak payah share bilik'  terus dear husband ajak naik bilik.. kesian awek korea tu tak puas main dengan ufairah.. masuk bilik terus saye susukan ufairah sampai tertidur.. saye dengan dear husband datang sehelai sepinggang kot.. tak bawak baju sebab ingat nak balik lepas habis tu.. sekali habis pukul 1123malam.. ufairah pulak da nyenyak tidur dan saye pon same.. hihi.. lastlast kami decide balik esok pagi je.. pukul 440pagi saye drive balik dan sampai kajang pukul 515pagi tadi.. rehat sekejap.. tidur then siap untuk pergi kerje macam biase.. ufairah pulak dari 430pagi sampai 6pagi tak tidurtidur.. pukul 6pagi saye susukan baru tidur.. tu pon pergi rumah BS mate tak bukabuka.. ngantuk sangat la tu.. anakanak..

3 comments:

Nazayiena Ayiena said...

Slmt berkursus buat husband fifi.

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said...

singgah balik :)

ros_reeza said...

Dapt kursus dekat bolehla ikut kan. Kalau jauh, lagi best ikut. Hihi. Boleh jalan tempat orang.
Ooo kja area putrajaya ye? Ros kat jb ni. Baru dpt posting 3bulan. Sebelum ni kat mindef, kl.

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...