Wednesday, January 23, 2013

no tittle..

assalamualaikum..

tajuk entry ni no tittle.. haa.. sebab saye takde idea nak tulis ape.. mungkin mood ke laut.. padahal azam tahun ni nak update paling kurang satu entry sehari.. tapi sabtu ahad payah sekali.. kalau ade pon auto publish.. hahaha.. januari tak habis lagi mood da ke laut.. tak tau nak update ape.. kosong.. kosong.. kosong idea ni..

semalam sangat busy.. dengan meeting sampai saye kene balik lewat.. selamata tak lewat sangat.. lepas tu kan.. saye asyik membace buku perangperang yang benar ru.. macam novelkan.. selagi tak habis selagi tu tak puas.. lagi sikit nak di habiskan.. lepas tu saye boleh sambung cerite lain..

ufairah masih same.. masih susah nak tidur awal.. kalau tidur awal pon ufairah mesti terjage dan akan tidur balik atas pukul 12.. semalam dekat pukul 2pagi ufairah tidur.. sedihnye saye, anak kurang tidur.. mulemule saye layankan ufairah.. mengekekngekek ufairah ketawe bile main dengan saye.. tapi bile da pukul 130pagi rase macam.. kalau saye layankan lagi.. lagi lambat ufairah tidur.. 

bangun pulak pukul 630.. bayangkan toddler (setahun) tidur malam 5jam tanpe tidur petang.. kat rumah BS ufairah akan tidur pagi paling lame sejam.. selalunye 30minit je.. hah.. taktau nak buat cemane da.. pukul 130pagi tu saye pon cakap.. 'amboi.. bese je die ni.. *sambil angkat tangan* ibu babap nanti.. tidur cepat.. da lewat ni sayang..' ufairah pon mencebik sambil nangis.. hahaha.. saye pon angkat tangan babap tapak kaki ufairah.. lepas tu nenenkan ufairah.. dekat setengah jam baru ufairah tidur.. runsing hati ini.. nanti nak try cadangan kak azie.. kot membantu..  lagi satu.. mungkin saye kene buka buku yang saye beli ni..


p/s: sori.. entry aktiviti weekend tak dapat nak buat lagi sebab tak bawak camera lagi.. hihi..



1 comment:

izzah said...

Ank sy pn sama...punya la ssh nk bg tido awal..paling awal pn kul11...slagi mata dia xngantuk,jgn hrp la dia nk tido..yg penatnya kita la duk kna layan dia...huhu...

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...