Tuesday, January 29, 2013

pening kepale.. headache..

assalamualaikum..

saye pening.. sakit kepale.. tinggal nak up jadi stress je.. kene istigfar banyakbanyak.. kerje bertalutalu.. adoi.. dengan ufairah yang tak berape sihat lagi.. rase nak nangis pon ade.. rase nak terduduk je.. dengan data dari state problem.. kan best kalau data dari state tak problem.. ni hampir tiaptiap bulan problem.. saye tau state saye istimewe.. sedihnye.. sekadar luahan.. kalau korang tak paham pon takpe.. :( tapi kalau kak nurul bace mesti die paham sebab kami satu office.. 

lege sikit kot dapat luahkan dekat sini.. rase nak pecah kepale.. sebab jenis saye kalau buat kerje mesti nak siap time tu jugak.. tak reti sabar kekdahnye.. jadi bile tige empat kerje masuk.. ternganga la nak buat.. dengan waktu pump ke laut.. takpe.. pasti ade hikmah.. pasti ade sesuatu yang menarik untuk saye lepas laluinye.. lepas turun hujan ribut kan Allah bagi pelangi.. inshaAllah.. :)

anak dare demam malam tadi.. merengek.. makan pon nak berdukung.. naik lenguh tangan ibu.. last sekali ambil batik lepas.. berrebozo  la ibu.. takde ring sling.. nak pakai SSC susah pulak nak suap makan.. jadi bibik sekejap ibu ni.. saye happy berbabywearing..

p/s: entry mengadu ni.. doakan saye semuenye berjalan lancar dan ufairah sembuh dari demam..

6 comments:

azieazah said...

Adat la bila anak kecik demam memang serba tak kena asyik nak merengek saja. Tu yang kita pun tak cukup tido dibuatnya...

Get well soon, ok.

LYAfrina said...

ujian..apa2 pon byk bersabar ye.. smoga kerja awk bjln lncar & msalah tu dpt diselesaikan..

dan baby pon..moga cpt sembuh ye

nea lopah said...

semoga ufairah cepat sembuh..sian mama nk keje pun tak concentrate. salam singgah n polo sini juga. jemput singgah blog akak juga. tq!

SumeSakan said...

Alahai dua sekaligus..sabor ye...awak cam saya lah lg x setle lerja fikirn x tnang..papepn moga awak n ufairah cepat dapat pelangi tuh..insyaallah..

Fifi Nadhrah said...

kak azie: tu la kak.. die tak sihat kite risau sampai kite pon boleh tak sihat..

lyafrina.. tq sis.. harap macam tu la..

NL: tq kak..

SS: da dapat pelangi.. tapi takut ribut balik isnin ni.. :(

izan mama mia said...

mmg laa anak kalau demam...merengek saja

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...