Tuesday, January 29, 2013

syoknye cuti..

assalmualaikum..

da cuti tige hari datang kerje terus update blog.. hahaha.. ape ke hal la fifi ni.. siap menguap lagi.. buruk betul perangai.. bukak chewing gum makan.. bagi hilang mengantuk.. sebenarnye hati saye masih di rumah.. bukan di katil ye.. tapi sebelah ufairah.. rindunye dekat anak kecil saye tu.. anak kecil saye demam.. kejap panas kejap tak.. kesian sangat.. tige hari cuti petang semalam baru nak mule demam.. demam nak jalan kot.. hihi..

lagi satu sebab syoknye cuti sebab minggu ni wilayah kerje tige hari je.. selase rabu khamis.. jumaat ni cuti hari wilayah.. try kire.. tige hari cuti tige hari kerje tige hari cuti.. syokkan.. lepas tu cuti CNY.. lepas tu nganga tunggu cuti satu may.. hahaha..

sebenarnye, syoknye cuti ni sebab dapat duduk rumah lepaklepak dengan ufairah dan dear husband.. bawak ufairah pergi taman dan jalanjalan.. ufairah demamdemam pon merengek ajak jalan.. tu je.. takde lain pon.. lagi satu dapat rehatrehat lame sikit.. cuti tige hari tu saye ade balik melake.. lame tak balik melake.. saje buat 'gateaway jimat'.. balik rumah singgah abah (rumah kosong cume berpenghuni setiap weekend tu pon kadangkadang tak balik..).. balik melake pulak abah offer tumpang naik kerete abah.. jimat minyak semue.. alhamdulillah..

p/s: korang paham tak entry ni? saye main tulis je ape yang terlintas di fikiran ni.. tu yang cacamarba!~

6 comments:

Ena's Palace said...

kalu da coti lama tuh..ati mmg kat umah aje la..hehehe

pijon said...

yang saya paham hari jumaat ni cuti wilayah..yahoooooo hehehe

ros_reeza said...

hihi.. memang best bercuti. ingatkan dah tak ada monday blues.. rupanya muncul pula tuesday blues sebagai pengganti.. hahah

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

cuti part yg plg best kihkihkih

izan mama mia said...

selamat kembali bekerja..salam kenal :)

ros_reeza said...

salam..
Ros tag Fifi dalam satu contest : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2013/01/1st-giveaway-ibu-amirul_29.html

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...