Tuesday, January 29, 2013

1st Giveaway Ibu Amirul

assalamualaikum..

saye nak join giveaway dari ibu amirul..

kalau nak join klik sini.. 

teka apakah ini..


saye teke keychain handphone..

saye nak tag..




segmen ni akan tamat bile ade due pemenang yang jawab dengan tepat..




2 comments:

Ibu Amirul said...

good luck ye...

Nurse & Engineer to be said...

Hai.. dah join dah GA ni and already follow this blog :-)
sudi-sudialah dtg ke blog and follow sekali kalau sudi :-)

http://ezajaafar.blogspot.com/

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...