Sunday, January 6, 2013

ufairah 1st birthday.. Islamic calendar..

assalamualaikum..

sabtu lepas 22 safar 1434 hijrah bersamaan 5 januari 2013 genaplah usie ufairah setahun mengikut tahun islam.. saye lahirkan ufairah 22 safar 1433 hijrah.. sekejap je da setahun anak ibu.. kalau ikut kalendar yahudi biase 17 januari 2013 ufairah cukup setahun.. takpe saye nak sambut dalam tahun hijrah.. rasenye lebih seronok kot sebab kalendar tahun hijrah ni macam da dilupekan je..

selamat hari ulang tahun kelahiran HAZIQAH UFAIRAH BINTI ZAIRI.. semoge kamu menjadi anak yang solehah.. yang sentiase mengejar syurge Allah.. dahagakan ilmuilmu yang bermanfaat.. semoge hidup kamu sentiase diredhai Allah.. abah dan ibu sayang kamu sangatsangat..

tak sempat edit gambar jadi ambil gambar dari i luv islam je la..



yang ni pulak saye ambil dari pakcik google..

p/s--> saye convert tarikh dari masihi ke hijrah kat sini..



5 comments:

pijon said...

sanah helwah ufairah..
moga menjadi anak solehah harta ibu dan bapa di akhirat kelak..
amin..muahhhhh cium sikit :-)

Ena's Palace said...

alhamdulillah...hepi besday ufairah moga menjadi anak yang soleh..

awEEN said...

selamat ulangtahun ufairah..semuge bile ufairah besar nti ufairah selalu buat ibu ayah hepi.... =)

Fifi Nadhrah said...

fiza: tq aunty fiza..

kak ena: tq aunty ena.. inshaAllah..

aween: tq aunty aween. tapi bile nak jumpe ufairah?

izzah said...

Dah 1 thn dh ufairah...jap je masa..moga mmbesar jd ank solehah n yg sntiasa gmbirakn mak ayah yek ufairah:-)

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...