Wednesday, January 9, 2013

wordless wednesday #10

assalamualaikum..

real fruit cake version#1 untuk hari jadi ufairah 22 safar 1434hijrah..

perkare pertame yang ufairah buat bile cake ade depan mate.. tunduk nganga mulut dekat grape.. nak makan terus dari mulut.. tak payah gune tangan..

jom kite 'explore' cake ni..

 jangah speku ye.. rambut ufairah memang style cenggini.. da puas sikat nanti die sepahkan  balik rambut die.. ufairah kuat berpeluh.. 

muke tak puas hati bile kite angkat 'cake'  tu dari high chair die..

ni muke  tak puas hati versi rambut cantik.. hahaha.. supercute.. rase nak cium je..

7 comments:

Nazayiena said...

Ufairah x mkn kek dia pun....mesti mak ngan ayah dia yg mkn byk nie.

Fifi Nadhrah said...

tautau je kak nurul.. hihi.. selalu nak habiskan saye blend je bagi jagi air.. hihi..

pijon said...

panjangnya rambut ufairah..comel bila ikay..ufairah kita tak ada rambut huhuuhu..nak sikit kek tu sangat menggoda...

izzah said...

suka ufairah kek dia comey lotey yek...auntie pun jd terliur =P

Bui Junaidi said...

CANTIKNYA KEK DIA..UNIK

hainom OKje said...

Ala-ala tomeinya...

Tak pernah lagi jumpa kek cam tu agaknya sebab tak mencari kot...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

ohsem kek dia hehe

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...