Friday, January 25, 2013

aktiviti cuti maulidur rasul..

assalamulaikum..

mesti ramai yang cuti hari ni kan? saye tak cuti.. saye kerje.. kalau duduk rumah pon taktau nak buat ape.. better  kerje.. hihi.. tapi bosan sikit la sebab office sunyi.. asyik sangap menguap je.. tetambah tengah hari baru lepas lunch.. adoi.. memang mengantuk la.. sorry.. saye tak dapat nak cerite kisah weekend kami lagi.. asyik lupe camera je.. hihi..

semalam kan cuti.. jadi aktiviti saye di rumah adelah bermalasmalasan.. haha.. aktiviti wajib time cuti.. memang saye tak buat ape pon selain melepak.. keluar pon setakat ke tesco beli barang.. then pergi pasar tani beli sayur.. lepas tu beli domino.. tu je.. 

cume mase lunch ufairah saye terajin sikit.. jadi saye buat la food yang agak menarik untuk ufairah.. habis ufairah makan.. tapi berperang jugak la.. haha.. kene tunggu lame baru ufairah makan.. dari satu suap ke satu suap tu.. lame.. takpe.. sabarkan.. malam pulak saye bagi ufairah makan banyakbanyak.. lepas tu saye lap badan ufairah dengan air suam.. malam tadi senang sangat ufairah tidur.. tapi asyik terjagejage sebab batuk.. ufairah tidur pon pukul 12tengah malam.. sibuk main dengan sepupu.. ni gambar lunch ufairah..


p/s: entry pendek sebab saye malas nak fikir lagi.. ngantukk

7 comments:

e k i n ♥ y u s r i said...

comel

pijon said...

fifi nanti share lah resepi makanan ufairah..ufairah fiza tak mau makan sekarang ni..asik nak main..bila makan siap tutup mulut sambil geleng2..kalau fifi sudi share kan kat emai fiza yer faza_hanz@yahoo.com

ros_reeza said...

comelnya makanan Ufairah tu.. apa tu ?..

Kuazue Mohd said...

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

izzah said...

siannya kena keje masa org lain bercuti...sy yg cuti ni pun aritu xgi mana2 pn..just duk umah jer...

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

COMEL LA MAKANAN UFAIRAH TU HEHE

Fifi Nadhrah said...

ekin: tq..

fiza: masak 'bodo' je pon.. hihi.. ibu malas.. inshaAllah.. nanti fifi share sikit2 ye..

sis ros: bubur + sup sayur + gril salmon..

cik azue: saye da join da..

sis izzah: bukan ape.. saye yang malas nak ambil cuti.. :) kalau nak cuti boleh je.. jimat cuti sikit.. nanti nak ikut husband OS.. hahaha..

sis wani: tq..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...