Thursday, March 31, 2011

takde rezeki aku!~

assalamualaikum!~

hye semue.. selamat pagi.. mood ceria.. secare jujurnye tak la cerie mane.. mood malas.. banyak wei keje kat ofis ni.. disebabkan aku agak bosan buat kerje yang same2 hari2.. aku jadi pemalas hari ni.. aku baru siapkan 1 kerje aku.. berdedikasi sungguh.. atleast ade yang siap.. (smile icon)

malam semalam aku dapat text dari ilah berbunyi begini "buah tu xde la.." aku redha.. maybe da seminggukan.. rase nak tu da tak macam memule dulu.. tapi air liur kecur la jugak.. lagipon aku bukan mengidam pon.. cume teringin.. aku pon reply la.. "xpela ilah.. xde rezeki la tu..nnt ade ko belikan ye" ayat pasrah..

lagi 1 pulak si comel jasmieta ade post kat wall aku.. aku suruh die tolong tengokkan jugak sebab die pon tinggal kat s.alam..



secare keseluruhannye.. aku tak dapat buah jambu susu.. kite tunggu bile rezeki aku sampai.. aku pon pasrah.. mungkin Allah nak gantikan buah jambu susu tu dengan sesuatu yang aku lebih perlukan cume aku yang tak tau.. Allah maha mengetahui mase depan kite dan ape yang terbaik untuk kite..

note comelsecomelaku --> doakan yang terbaik untuk aku.. semoge Allah bagi yang terbaik untuk kite dan kite menjadi hambaNYA yang bersyukur.. terime kasih bace!~

5 comments:

Cinda... said...

insyallah .. dapat arr nanti .. skang lom musim agi kot ..

Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman said...

salam perkenalan, nice blog.. suka kat hamster tu

::MRSfie:: said...

@Cinda...
baru lepas musim kot kak, sebab 2minggu lepas ade..

@Dr Mohd Hafiz bin Dato' Osman
salam kenal jugak doc.. suke? cute kan.. tolong bagi makan ye.. cian die..

Faris Adli said...

jambu susu? macam tak pernah dengar..jambu air dengan jambu batu pernah dengarlah

::MRSfie:: said...

@Faris Adli

ade jambu susu.. jambu ni ade macam2 jenis.. jambu air, jambu batu, jambu madu & jambu bola.. kalau tertinggal tu taktau la.. hehe..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...