Monday, April 4, 2011

sucker punch~

assalamualaikum!~

selamat pagi isnin.. ohh.. tidak isnin.. monday blues.. tapi hari ni aku bersemangat datang keje.. nak kate aku cukup tido.. malam tadi tido pukul 1 pagi.. terjage 5.30pagi.. tapi tido balik.. 6.30 bangun.. wakaka.. tapi aku rase weekend lepas memang aku cukup rehat sebab aku tak travel jauh2 kot.. aku tak balik Melake mahupun Perak.. weekend aku diisi dengan rutin seorang suri rumah.. biase la hal2 rumah tangge yang tak sempat dibereskan dari hari isnin ke jumaat.. maklum la.. bekerjaye.. yela sgt tu..

hari sabtu pukul 3 aku start kerete g jaya jusco balakong cheras selatan untuk makan aunti anne.. lepas tu terus usha cerite ape yang best kat TGV nun d sane.. semue cerite aku tak berape minat.. 1 je yang aku minat even cerite tu da lame.. RANGO.. cerite cartoon tu.. bagi aku dengan en. suami cerite cartoon humor macam tu mampu buat otak kite relex dari tengok cerite yang penuh dengan muzik yang keras2.. memeningkan kepale.. lepas tu cerite yang trick2 terkejut2.. buat otak tak duduk diam sebab guest ape akan jadi seterusnye.. bagi aku dengan en. suami ade sesetengah cerite kat wayang bukan merelexkan.. tapi memenatkan.. pelik tak? tapi sayangnye.. cerite tu pukul 7.05pm.. macam mane dengan maghrib kami kalau kami ecep cerite tu? ade 1 waktu je cerite RANGO tu.. sebab da lame kan kat panggung.. so dengan berat hati aku balik ke rumah dengan en. suami..

hari ahad pulak.. selepas iron semue baju kerje en. suami dan aku.. aku pon lepak2 main lappy.. tengok survivor latest.. lepas zuhur kami pon bergerak semule ke jaya jusco balakong cheras selatan untuk makan KFC krusher.. aku suke KFC krusher sedap.. lepas tu makan chicken rice claypot share je dengan en. suami.. lepas tu terus usha cerite ape yang best kat TGV nun d sane.. cerite rango pukul 5.. kami da takmo main terjah macam semalam.. check kat web RANGO cheras selatan 5p.m.. kami pon beratur.. lepas je beratur ternampak SUCKER PUNCH.. abang sucker punch gambar kat iklan die macam best.. action..

sampai turn kami.. mintak kat orang tu nak tengok sinopsis.. ooo.. ade pasal ayah.. boleh tengok ni.. terus tukar RANGO ke SUCKER PUNCH.. ni gare2 terpengaruh dengan iklan kat nuffnang jugak.. wakaka.. masuk je dalam panggung.. salah pilih cerite.. muzik keras.. sini aku review..

cerite ni aku tak suke..(mad icon).. muzik keras.. cerite tak paham.. tapi kalau korang rajin berimaginasi.. korang akan wat conclusion sendiri.. cerite die.. sorang budak perempuan (baby doll name die) ni kematian ibu.. die ade ayah tiri.. ayah tiri die suke isteri die mati.. (mak budak tu).. tapi malangnye wasiat harte2 semue jatuh kat tangan 2 anak tiri die.. die tak puas hati la.. die bunuh adik babydoll.. babydoll nak tembak ayah tiri die.. tapi tak jadi sebab die waras lagi.. malangnye ayah die call hospital mental suruh ambil babydoll.. ayah die cakap kat orang hospital tu.. babydoll yang mental sebab bunuh adik die.. die tuduh r.. padahal die yang buat.. start dari situ aku da tak paham.. wakaka..

tetibe dalam wad mental tu semue pesakit pakai sexy2.. menari2.. nak gode lelaki.. kire dalam hospital mental tu tetibe jadi pusat pelacuran.. pelik2 aku.. tetibe time babydoll menari keluar adegan perang2.. dari perang tu die dapat clue cemane nak keluar dari hospital tu.. kire care die nak keluar dari hospital tu penuh dengan adegan menari dan perang.. last sekali die berjaye keluar.. tapi sebenarnye tu hospital mental.. aku taktau mane datangnye pusat pelacuran high class tu.. mane datang pesakit2 mental tu pakai sexy2 nak gode lelaki.. korang mesti tak pahamkan ape yang aku ceritekan.. sebab aku pon tak paham cerite tu.. wakaka..
aku bagi 2.5/5 bintang je..

nota comelsecomel aku--> maaf la ye entry yang sangat tak paham..


4 comments:

Anonymous said...

In this clause I'm exit to suffice 3 normally asked questions men have got number 1 set of male enhancement pills and all the halo to reach if it does!

Feel free to visit my web-site :: web page
Also see my site: penis advantage review

Anonymous said...

[url=http://is.gd/M465el][img]http://stomsk.ru/pics/spymobile.ol1[/img][/url]
[url=http://archive.org/details/vardratorto/] Cell Phones Have Best Parental Controls [/url] [url=http://riderclubbaseball.webs.com/apps/profile/109034678/]Mobile Phone Tracking Software For Pc [/url] [url=http://archive.org/details/tubsudisu/]Free Cell Phone Spy Software For Any Phone[/url] [url=http://archive.org/details/swanciadsentus/] Free Cell Phone Gps Tracking By Number [/url] http://musicgrandeffect.webs.com/apps/profile/109034678/ remote temperature monitoring iphone app track a mobile number in india exact location best mobile spy software for iphone free cell phone locator using gps
Locate A Cell Phone Position By Number
http://2x3m4u.wordpress.com/unboxin/intel-ssd-520-series-240-gb/ http://asociatiadintrunbasm.wordpress.com/2010/03/28/galeria-portretistilor/gr-87-vlad-negara-gb-4a/ phone tracker prank site detect bugging device cell phone download spy call android spyware cell phones free download mobile phone tapping software
[url=http://archive.org/details/erdeegawan/]Mobile Spy Compatible Phones[/url] [url=http://stackhotel.webs.com/apps/profile/109034678/]Cell Monitoring Software Free Download [/url] http://londonrevelation.webs.com/apps/profile/109034678/ free spy for mobile can you really spy on someones cell phone spy gear phone listener review

Anonymous said...

Ηello tο evеry οne, it's genuinely a nice for me to visit this site, it includes priceless Information.

my web page :: Lloyd Irvin

Anonymous said...

I visit each day some blogs and blogs to read content,
except this blog offers quality based content.

My site - dieta disociata

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...