Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

assalamualaikum!~

  • BANNER BEN ASHAARI

  • aku join lagi segmen en. ben ni.. bukan ape.. seronok menjawab soalan.. macam perikse.. da lame kan tak perikse sejak kerje ni.. kalau korang nak join.. click je picture kat atas tu..

  • Sila ceritakan latar belakang anda ..
  • orang panggil saye fifi.. kalau family panggil along.. anak sulung la katekan.. name penuh pulak FIRDAUS NADHRAH saje tulis huruf besar.. mane tau ade kawan lame bace kat FB letak fifi nadhrah je.. bukan sebab malu dgn name FIRDAUS tu bangge lagi ade la mama abah kasi kan.. tapi sebab ramai kawan2 tak tau name penuh.. da biase panggil fifi.. saye da kawen.. hehe.. saye lahir dekat perak.. tapi lepas je lahir dibesarkan di kajang da bersekolah merate2!
  • Profesion anda sekarang ?
  • saye sekarang kerje kat sektor awam.. takut nak mention jabatan.. boleh tak? tapi jabatan saye kat wilayah persekutuan KL.. cukup la sekadar orang tau kerje saye ni melukis pete menggunakan GIS (geographical information system) lukis pete2 kat KL ni ha..
  • Blog favourite anda .. kenapa ?
  • blog yang saye suke? emmm.. emmm.. blog yang ade dalam bloglist saye.. sebab saye mesti tengok derang update ke tak.. kalau derang update.. confirm saye datang bace..
  • Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
  • takde kot.. kalau ade pon blog yang lagha atau sie2.. yang cite pasal kutuk2 orang ke.. cerite hal2 18sv ke.. tak suke la..
  • Impian anda terhadap blog anda ..
  • impian saye terhadap blog saye? saye harap blog saye akan jadi diari dihari tue saye.. sebab dekat blog saye la saye tulis tentang suke duke kehidupan saye.. supaye saye tak lupe diri dan supaye saye tau saye datang dari mne..

    27 comments:

    apisv2 said...

    salam,
    mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

    apisv2 ikut negeri johor

    solo molo said...

    0rang k0lumpo datang menjengah...
    teman dulu sek0lah kat parit, perak...
    5 tahun teman kat sana...

    miss yanyan said...

    hai solo..kg teman kat parit jgk...:)

    :: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... said...

    salam perkenalan..
    singgh dr segmen abg ben..
    jom singgh sini..

    http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    cik ayin said...

    blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

    khairiyah said...

    salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la jenguk sini lak ea ;)

    http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    nadiemsharmz said...

    salam..jln2 dari segmen incik BA n folo jugak...

    jom jengok cni lak ;;;;

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    Fyqa said...

    hye org perak !
    salam singgah dri segmen yg sma

    http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

    :D

    irzat adam said...

    hye org perak
    hye org perak

    1 senegeri o_0 v

    pRiNCe said...

    hye..salam perkenalan ye...
    prince blogger kuala lumpur...
    newbiee lagi...
    kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

    Miss Dill said...

    singgah dari BA

    Miss Dill^^

    Dda Ly said...

    dibesarkan kat kajang, kt ne ye? :) orang kajang saje bertanya...hihi

    meh ke rumah..
    ~ketinggalan zaman~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ::MRSfie:: said...

    @solo molo
    mrsfie pon keje kolumpo.. dri kecik duduk kajang.. ic je 08..

    ::MRSfie:: said...

    @miss yanyan

    cett.. kampung laki teman pon kat parrit.. rumah atuk die..

    ::MRSfie:: said...

    @:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius...........

    da tinggal jejak kat shoutbox~

    ::MRSfie:: said...

    @nadiemsharmz

    da balik dari belog cik nadiemsharmz

    ::MRSfie:: said...

    @irzat adam

    hye orang perak jugak.. :P

    ::MRSfie:: said...

    @pRiNCe

    baru balik dari blog prince.. berteduh kat sane.. hujan..

    ::MRSfie:: said...

    @Dda Ly

    dibesarkan dipenjare kajang.. lepas tu sg kantan.. kamu?

    Lulu caldina said...

    Wohoo..blogger dari Perak!!...Hi...ngee

    kakyong said...

    singgah dari Ipoh


    jemput singgah ke kakyong.com


    n3 terkini kakyong.com
    Penangan sup ayam kampung
    Tutorial : Gobok sliding @ Tab menu accordion

    NiSha said...

    tteetttttt dari JB singgah di Perak

    http://heandsheloves.blogspot.com/
    >NiSha<

    Kei Seichi said...

    salam perkenalan dari orang melaka...
    datang dari belog abg ben...
    jemput la singgah ye...=)

    http://geekzster.blogspot.com/

    Mirull Ibnu Azman said...

    org perak! meh la singgah.. hehe

    http://iammorecomplexthanyouthink.blogspot.com/

    ::MRSfie:: said...

    @Lulu caldina

    penatnye.. baru balik dari blog kamu!~

    ::MRSfie:: said...

    @kakyong
    da jalan2 ke perak..

    Faztee Danisha said...

    hye org perak !geng kite
    salam singgah dri segmen yg BEN ni..br nk jnguk

    ::hamster aku::

    kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...