Thursday, October 3, 2013

alhamdulillah.. rezeki milik ufairah..

assalamualaikum..

masih ingat entry ni? gambar ufairah.. yang saye kate saye pertaruhkan gambar ni untuk pertandingan baby TTC.. TTC stand for try to conceive.. yela.. ufairah kan baby TTC.. last mengundi untuk pertandingan tu 25 september 2013 jam 12 tengah hari.. memang saye tak letak link dekat sini mintak tolong orang like..sebabnye..

takde orang luar boleh mengundi.. cume ahli dalam group tu sahaja boleh mengundi.. jadi saye redha jela.. takde la saye aim top three ke ape.. saye aim nak masukkan muke ufairah dalam kalender TTC 2014.. kire top twelve la.. haha.. impian tu weh.. mase hantar gambar.. ufairah pesete ke 14.. da nak sampai dateline.. dalam hati.. kalau 14orang je yang masuk.. inshaAllah boleh masuk kalender.. over confident you!~

sekali ubah rules.. boleh pakai baju biase.. tak payah pakai baju raye.. siap drag lagi dateline.. miahaha.. ramai la masuk.. saye tak kesah pon.. kalau berjaye alhamdulillah.. yela.. ufairah baby besar.. kalau gambar kecikkecik mesti lagi cute.. hahaha.. sekarang pon cute.. tapi cute dekat perangai lagi banyak.. hahaha..

saye tak melobi pon.. cume ajak due orang kawan like gambar ufairah.. siap promote baby lain lagi.. dengan genggeng mak jemah TTC saye.. hari pertame saye 'pulun' lagi tengok lagi jumlah vote.. hari kedue pon.. masuk hari ketige takut da.. hahaha.. memang tak tengok dan tak berharap.. sekali keluar result. ufairah memang.. alhamdulillah..

tapi takde la top three kan.. top ten je pon.. hihi.. dapat la awek solehah tu nombor lapan.. siap dapat cash RM120 lagi.. hihi.. nombor satu dapat playgym.. lain tak hafal..hahaha.. tapi memang saye tak harap nombor satu.. bagi saye bukan hadiah.. tapi muke anak masuk kalender tu yang penting.. hahaha.. jadi boleh la saye beli kalendar TTC 2014 banyakbanyak letak dekat meje.. over sangat ibu ufairah ni.. ape pon.. alhamdulillah.. syukur sangat.. nak tengok gambar yang menang tu.. ade link dekat awal entry..

ucapanterimekasih            > kalau ade auntyaunty dan uncle yang bace blog ni like gambar ufairah dekat TTC group.. ufairah ucapkan terime kasih.. 

7 comments:

MaMa Rey said...

wah..ufairah menang..byk jg tu rm120 utk ufairah..tahniah ya..jgn lupa share kalender tu ya..nak tengok..:)

dalila said...

WOWW..tahniah ufairah..yg penting kalendar tu thn dpn ade atas meja aunty ok?

diana said...

tahniah..
dapat duit,dapat masuk kalender..
okla dah tu...

nuyui a.k.a miss YUI said...

alhamdulillah..rezeki..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum fifi, taniah ya. murah rezeki ufairah. hehehe.

ros_reeza said...

Alhamdulillah..rezeki :)

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tahniah utk ufairah
alhamdulillah rezeki

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...