Wednesday, October 23, 2013

hari ini?

assalamualaikum..

saye duduk berkirekire nak drag lagi wordless sebelum ni.. tengok tajuk la.. wordless #38.. nak kene ubah ni.. sekarang da wordless #42 kot.. sekali saye refresh blog.. keluar gambar UPT.. terase macam.. blog aku ke ni? bile aku publish entry ni.. what the what the.. weh.. tak sempat drag.. hahaha.. da terpublish.. nak sorok balik tak sempat dah sebab da ramai komen..

sumpah.. saye rase macam lame lagi entry sebelum ni nak terpublish.. rupenye hari ni.. ya Allah.. tak sedar.. rugi tak check awalawal.. takde niat nak publish entry tu hari ni.. hahaha.. gambar tu ntah dari mane la saye ambil kan.. siape punye? saye ke? anakanak cucucucu pakcik google? kalau saye punye la kan.. mase bile? sekarang ke mase ufairah?

weh.. berdebar type entry ni.. takde rase nak reveal lagi tentang ni.. smbung rahsie lagi boleh? hahaha.. please.. tunggu la bile da bersedie.. bile da betulbetul kuat.. akan saye ceritekan.. sabar nooo.. 

7 comments:

Kakzakie said...

Kalaupun positif jawapannya tahniah dari akak. Siapa pun teruja dan suka. Kakak kalau tahu betul ianya +ve pun suka sama...

y@t said...

jeng...jeng....jenggggggg......

Nazayiena Ayiena said...

apa cer...?

ros_reeza said...

rahsia lagi?. hihi.. tak pe Ros ucap terus.. Tahniah Kak Fifi..

DYatie said...

Hehehehehe. Alalala suwit fifi.

ANIM said...

suspen fifi nak tahu cerita selanjutnya..hee

zarena heeney said...

hahhhhhhh apakah sambungannya

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...