Wednesday, October 9, 2013

keyword yang saye sendiri tak jangke..

assalamualaikum..

pepagi wordless ni la saye taknak buat wordless.. hahaha.. pecah rekod.. da lame tak menaip di hari rabu.. isnin yang lepas.. sesaje bukak nuffnang.. saye memang jarang bukak nuffnang.. sebulan sekali due je kot.. yela.. saye bukan ade CPUV ke ape.. saye buka pon sebab suke nak tengok keyword, referral untuk blog saye..

ade yang cari tentang langkawi.. hotel murah, kerete sewe murah.. ade jugak tentang TTC.. ade tentang baby food.. vaksin.. terase macam seronok dapat bagi info dekat orang.. tapi.. ade keyword yang saye tak jangke.. memang saye tengok terkejut kot.. saye bagitau mammadanish.. die pon ketawe.. ciss.. nak tau keyword ape? 


terkejut saye tengok.. malu pon ade.. ade ke blog saye ni cerite halhal macam tu.. lawak pon lawak.. bile saye fikir balik.. saye ade up entry tentang saye pergi tengok cerite kerat 14.. heronye aaron aziz.. heroinnye siti saleha.. bab puting pulak.. mungkin saye ade cerite tentang puing botol susu.. dan of course la nampak tu memang perkataan yang biase kite gune bile lihat sesuatu.. bile di gabung.. jadi la keyword kedue tu.. haishh la.. harap takde la bende bukanbukan dekat blog saye ni.. risau aih..

13 comments:

nuyui a.k.a miss YUI said...

RAMAI NAK p bercuti..hihi

D Yatie said...

Hahahaahahaha. Tak pernah lagi dapat yang pelik2. Kot! :p

Nafira usof said...

memang macam ade keyword kat nuffnang kan~ pelik2 plak tuh.. hahahaha

Mizz ErMa said...

hihi.. macam2 kan..sy pulak belum penah tgk lagi sy punya belog kua ape..hihi

Rosmiza Ali said...

Pelik2 betulla pembaca ni kan? Cari yang bukan2 jer.. Agak2 ar kot ye pun.. Takkan la blog suci macam ni nka story benda2 camtu.. Huhu..
ZON PERMAISURI CHOMEL

lizz said...

kemain lagi keyword tu...pelik...saper la yang search tu...

SweetLikeWhat said...

hahahha..haishh macam2

ros_reeza said...

uih.. malunye.. hihi

zarena heeney said...

hahahahhaha teruk btl
otak kuning kan

MaMa Rey said...

adeh..mcm2 betul yg dicari..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

hehehe nk tegelak tgk keyword tuh

izzah said...

lama xsinggah sini..bz jaga bdk peksa pmr..hehe...alahaiu..siapalah hok google benda xsnonoh ni...hehe..leh plk masuk blog fifi plk tu..hehe...

♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) said...

Farah pn selalu jugak dpt keyword yg pelik.. tak senonoh kan..sabar je la..hehehe

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...