Tuesday, October 29, 2013

baju raye..

assalamualaikum..

da lame habis raye.. termasuk raye haji.. tapi hari ni saye update gambar baju raye ufairah.. hahaha.. boleh la kan.. sebabnye entry ni paling senang.. paling pendek boleh buat.. redhakan jela ye.. sebenarnye saye baru transfer gambargambar dari phone masuk PC.. jadi ade banyak gambar dan macammacam cerite.. tapi kene ingat satusatu la..

tak banyak pon beli baju raye.. ala kadar je.. beli pon dekat mane yang jumpe.. takde pulak pergi sogo sematemate nak shoping raye ke.. kadangkadang beli dekat parkson kajang je.. malas nak jalan jauhjauh sematemate nak shopping raye.. tak larat.. jadi raye ala kadar je.. mane yang mampu..

9 baju dekat atas beli dekat bawah office je 
baju murahmurah je.. RM5 pon ade.. 
haip.. ni baju saye!~ 
ibu da susun.. jom kite sembahyang.. 
sujud macam ni ye kawankawan..

maaf la ye.. gambar lame cerite lame.. tapi saye tau.. korang tak kesah pon kan.. lagi pon ni bukan blog hot.. yang nak kene keluarkan aktiviti terkini dan panas kan.. hahaha.. ade lagi baju raye ufairah yang tak pakai lagi.. sayang pulak.. jadi la baju harihari.. lagipon beli bukan untuk tujuan raye je.. asal boleh pakai time hari biase pon ok.. da name pon RM5.. haha.. tapi ade la yang puluhpuluh.. cume tak cecah ratus.. tak mampu mak nak beli mahalmahal nak.. tu pon rase macam mahal.. haha.. kedekut.. dush.. dush..

9 comments:

dalila said...

aku call ko xangkat..sudahnye telipon ko terbiar je cmtu..pi betulkan blk..

izan mama mia said...

byknya bj dia...wah dh pandai nak solat dh die...good girl

Kakzakie said...

Heee... geramnya auntie tengok awak sayang. Cute betul. Banyak betul baju raya. Pagi pakai baju baru, tengahari tukar, petang tukar lagi, malam tukar lagi biasalah... tapi tak lama ni dah tak muat Fifi...

Sekejap aje dah besar tau..

Mimi Azirah said...

banyakkkkkknye bajuuuuuuu...jeles ai tgk

ANIM said...

amboi, ni yang auntie jeles..
baru raya haji..belum raya puasa

~ NANA ~ said...

Aduhhhh banyaknya! Ayish ulang2 pkai baju yg sama je..haha

y@t said...

bila dh da ank nie kan fie bj kita bkn keutamaan dh ank lagi utama kan...tiap kali da jualan kt opis geram tgk baju2 mcm2 ada kalar full lagi....

Nafira usof said...

eh.. murahnye harga baju.
nampak cantek2 jer.
bertuah lah dpt beli baju anak2 dgn harga murah. lagi pon dorang bukan pakai lama pon. membazir jer beli mahal2 kan~

ros_reeza said...

nampak baju Dora.. yeay.. teringat ank buah Ros, Dania.. memang minat Dora dulu. sekarang dah 8 tahun dah..

::hamster aku::

kalau nak bagi makan click kat mne2 je.. nak bagi minum click kat tutup botol.. kalau nak bagi hamster aku lari2 dalam bulatan tu.. click kat bulatan kuning tu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...